Ero Blackberry pelikirjan ja Sony Tablet SBlackberry pelikirjan vs Sony Tablet S

Blackberry pelikirjan ja Sony Tablet S on kunkin yrityksistä Blackberry ja Sony murtautua tabletti markkinoilla. Suurin ero Blackberry pelikirjan ja Sony Tablet S on niiden koko koska se seuraa suosittu 7 tuuman muodossa, mikä tekee siitä paljon kevyempi ja pienempi. Vertailun vuoksi Sony Tablet S on lähempänä muotokerroin iPadin sen 9.4 tuuman näyttö. Bigger näytöt antavat sinulle enemmän tilaa, jotta voit etäisyys itsesi hieman näytöstä, kun pienempi näyttö tekee laitteen helpompaa aseita ja enemmän kannettavia.

Taka-päin kameroita kaksi on sama 5 megapikselin kenno. Mutta vain pelikirjan voi tallentaa täyden 1080p resoluutiolla. Sony Tablet S, huolimatta vertailukelpoinen kamera ja vertailukelpoisia prosessori, on vain pystyy 720p videotallenne; vaikka tämä voidaan paikata tulevaisuudessa. Edessä päin kamera, Blackberry pelikirjan on myös reuna, koska se on 3 megapikselin kamera verrattuna 0,3 megapikselin kamera, Sony Tablet S. Tarkempaa ansiosta kamera soveltuu kuvien ottamiseen; omakuvia ja turhamaisuus laukausta ovat luultavasti mitä se käytetään.

Suurimpana haittana Blackberry pelikirjan on luultavasti sen OS, Blackberry Tablet OS. Se voi olla vastaavat toiminnot Android OS, mutta se on paljon pienempi käyttäjäkunta. Tämä tekee ohjelmistokehittäjät epäröivät portti niiden sovelluksia uudempi käyttöjärjestelmä. Joten jos haluat sovelluksia, niin luultavasti ei pitäisi 't mennä Blackberry pelikirjan kuin paistin olisi melko ohut. Pääosa ohjelmistojen kehittäjät kohdistaa iOS ja Android markkinoilla.Lopulta ja vaikka niiden laitteisto ovat varsin erilaisia, se on käyttöjärjestelmä ja sovellukset, jotka lasketaan. Tämä on syy, miksi pelikirjan enimmäkseen epäonnistuneet huolimatta valtava hinnanalennukset Blackberry täytäntöön.

Yhteenveto:

Sony Tablet S on suurempi ja painavampi kuin Blackberry pelikirjan

Sony Tablet S on isompi näyttö kuin Blackberry pelikirjan

Blackberry pelikirjan pystyy tallentamaan 1080p kun taas Sony Tablet S voi hallita vain 720p

Blackberry pelikirjan on korkeampi resoluutio eteen päin kamera kuin Sony Tablet S