Ero iPad ja iPod TouchiPad vs. iPod Touch

On varmasti hämmästyttävää, kuinka Apple onnistuu luomaan hyvin vastaavia laitteita mutta on silti markkinoida niitä erillisinä ja eri laitteita. IPad ja iPod Touch ovat esimerkkejä tästä, koska kaksi ovat hyvin samankaltaisia ​​ja toiminnan. Tärkein ero näiden kahden välillä on niiden käyttötarkoitus. IPad on tabletti, joka keskittyy Internetin selailuun, elokuvien katseluun, ja vastaavaa toimintaa. Vertailun vuoksi iPod Touch on henkilökohtainen mediasoitin soveltuu käytettäväksi liikkeellä.

Suurin ero näiden kahden välillä, joka tukee myös niiden käytöt, on niiden koko. Yli neljä kertaa koko iPod Touch, iPad tarjoaa merkittävän katselukulma, joten voit helposti katsella videoita ystävien. Sen avulla voit myös selata Internetiä tarvitsematta lähentää ja loitontaa koko ajan. Pieni koko iPod Touch 's näyttö doesnt' t ovat edut iPad 's. Mitä siinä on, vaikka on siirrettävyys. Tällä ei ole suurempi kuin tyypillinen älypuhelin, se on erittäin helppo luistaa iPod Touch osaksi taskussa. Voit käyttää sitä yhdellä kädellä juuri missään huolehtimatta, että olet 'll pudota.

IPad, voit valita malli, jossa on 3G-yhteydet, jotta voit silti olla Internet-yhteys, vaikka et sisällä WiFi välillä tyypillinen hangouts. Ei ole 3G vaihtoehto iPod Touch niin olet periaatteessa rajoitettu offline-käyttöön aina kun Don 't on pääsy langattoman reitittimen.

Kun toinen versio iPad, A5 dual-core prosessori otettiin käyttöön. Tämä prosessori suorituskykyä merkittävästi, joka antaa iPad hieman reunan erityisesti iOS4 tarjoavat hieman enemmän tilaa moniajo. Uusin versio iPod Touch kuljettaa edelleen yhden ytimen A4-prosessori löytyy myös iPhone. Se ei ole niin voimakas kuin A5-prosessori, mutta silti antaa iPod Touch tehdä kaikki sen toiminnot riittävän hyvin. Se on vielä tiedossa, mutta jos iPod Touch on uusi versio, koska sen hyvin lähellä samankaltaisuus kanssa iPhone.Yhteenveto:

1. IPad on tabletti, kun iPod Touch on henkilökohtainen mediasoitin.
2. IPad on paljon suurempi kuin iPod Touch.
3. iPad voi olla 3G-yhteydet, kun iPod Touch voi.
4. IPad on kaksiytiminen prosessori, kun iPod Touch doesnt 't.