Ero HQ ja HDHQ vs HD

Kun katselet videoita YouTubesta, useimmat ihmiset ovat jo tyytyväisiä standardin videoita, jotka näkyvät oletuksena. Niille, jotka eivät ole tyytyväisiä heikkolaatuinen, siellä 's HQ ja HD-videoita. Tutkimiseksi edelleen eroja HQ ja HD-videoita, meidän pitäisi tietää merkityksiä HQ, joka on lyhenne sanoista High Quality, ja HD, joka seisoo High Definition.

Jos katsella videota HQ, et yksinkertaisesti saada video, joka on parempilaatuista kuin standardin video. Se on lisääntynyt bitrate ja video näyttäisi hienompaa. HD, video noudattaa HD resoluutiolla, jota käytetään myös televisioissa. Vaikka standardi videoita resoluutio on vähintään 480p, HD-videoita on 720p vähimmäis- ja 1080p maksimi. Kun katsellaan tietokoneen näytöllä, HD videot ovat suurempia ja veisi enemmän tilaa. HD-videoita myös näyttävät paremmilta, kun niitä tarkastellaan koko näytön suurten näyttöjen. HQ videoita sekä vakiona videot näyttäisi kulmikasta katsottuna koko ruudun käytettäessä HD-näyttö.

Mutta jos tarkastellaan pieni näyttö, kuten mitä saat useimmissa älypuhelimissa, molemmat olisivat melko samanlainen. Tämä pätee myös, jos käytössä on näyttö, jossa on ei-HD-resoluutio, kun tietokone tarvitsee supistaa videon sopivaksi näytön.

Haittapuoli katseluun HQ ja HD-videoita on se vie hieman enemmän aikaa ladata, varsinkin jos olet on hidas. HD-videot ovat huonompia kuin HQ videoita, kun se tulee lastaus kertaa niin paljon suurempi päätöslauselmia suoraan kääntää suurempi tiedostokoko.HD-videot ovat tyypillisesti parempi kuin HQ videoita, jotka ovat parempia kuin normaali videoita. Jos sinulla on kaistanleveys säästää, voit arvostaa paremmin video ominaisuuksia tarjoamia HQ ja HD. Mutta jos olet hidas, vain mennä standardin video.

Yhteenveto:

1. HQ tarkoittaa High Quality taas HD tarkoittaa High Definition
2. HQ osoittaa hyvää kuvanlaatua, kun HD osoittaa korkean resoluution
3. HQ ja HD melko näyttävät samalta pieni näyttö