Ero Aino ja Aino klassinenAino vs Aino klassinen

Aino ja Aino klassinen ovat uusin mobiili versioissa käyttöön Sony Ericsson. ? Sekä Aino ja Aino klassinen ovat GSM kännykkää, jotka on lisätty useita ominaisuuksia.

Aino Klassinen on uuden painoksen Aino. Mutta verrattaessa kaksi matkaviestintä, Aino luuri on edullisempi kuin Aino klassinen.

Vaikka Aino klassinen on uusi versio Aino, se tulee vain vähän paketin verrattuna Aino. Verrattaessa hintaa kahden kännykkää, Aino klassinen maksaa vähemmän kuin Aino. Hinta on suuri vetovoima Ainon klassinen.

Suunnittelussa ja ominaisuuksia, Aino ja Aino klassinen on monia yhtäläisyyksiä. Niillä on kuitenkin erilainen tiettyjä ominaisuuksia.

Vaikka ei ole mitään eroa toimintataajuus välillä Aino ja Aino klassinen, on ero niiden päivystysaikaa ja puheaikaa. Kun Aino antaa päivystysaikaa 367 tuntia, Aino klassinen tulee vain 300 tuntia. Henkilö käyttää Aino voi puhua noin antaa neljä tuntia ja 30 minuuttia, käyttävän henkilön Aino klassisia voivat puhua kahdeksan tuntia ja 30 minuuttia.Aino klassinen ja Aino on sama viestien ominaisuuksia, kuten SMS, MMS, sähköposti. Pusku ainoa ero on, että Aino klassinen on Push Mail vaihtoehto, joka ei ole käytettävissä Aino.

Verrattaessa kamera kahden Sony Ericson kännykkää, Aino mukana 8. 1 megapikselin ja Aino Classic on vain 8 megapikselin.

Aino Classic on varustettu 2GB microSD ja HPM-60 langallisen kuulokkeen. Aino on SanDisk Micro SD-kortti ja kehto / stereo Blue hammas.

Yhteenveto

Aino Klassinen on uuden painoksen Aino

Verrattaessa hintaa kahden kännykkää, Aino klassinen maksaa vähemmän kuin Aino.

Kun Aino antaa päivystysaikaa 367 tuntia, Aino klassinen tulee vain 300 tuntia.

Henkilö käyttää Aino voi puhua noin antaa neljä tuntia ja 30 minuuttia, käyttävän henkilön Aino klassisia voivat puhua kahdeksan tuntia ja 30 minuuttia.

Aino klassinen on Push Mail vaihtoehto, joka ei ole käytettävissä Aino.

Aino mukana tulee 8. 1 megapikselin ja Aino Classic on vain 8 megapikselin.