Ero 3G ja 4G Australiassa 3G vs 4G

Koska aikojen, uudet teknologiat ovat jatkuvasti korvaamalla vanhemmat teknologioita. Mutta on aina, että aika, jossa kahden peräkkäisen teknologiaa rinnakkain, ja käyttäjät jäävät valita näiden kahden välillä. Se on nykyinen tapauksessa 3G ja 4G Australiassa. Suurin ero 3G ja 4G Australiassa on kattavuus. 3G on ollut olemassa jo jonkin aikaa, ja suurin osa alueiden Australiassa jo 3G. Koska 4G on juuri ollut noin pari vuotta, on aivan ymmärrettävää, etteivät kaikki alueet tue sitä. Odottaa 4G kattavuus vain suurimmissa kaupungeissa. Mikä 'hyvä niin, että puhelimet saumattomasti palauttaa 3G jos ei ole 4G kattavuus alueella. Et nauti nopeuden eduista 4G, vaikka, jos olet alueella, jossa epätasainen kattavuus.

Toinen ero 3G- ja 4G on yhteentoimivuus. Koska kaksi suurta telealan yritykset Australia käyttävät erilaisia ​​standardeja ja eri taajuusalueilla, on todennäköistä, että puhelimet tarjoaa yksi yhtiö voitti 't työn kanssa toisella. Tämä ei ole' t ongelma useimmille ihmisille, jotka vain kiinni yhden operaattorin. Mutta niille, jotka haluavat siirtyä toisen operaattorin on mahdollista, että sinun täytyy saada toiseen puhelimeen.

Riippumatta näistä eroista 3G- ja 4G on myös tärkein etu 4G on nopeus. LTE, joka on mitä 's käytetään Australiassa, voi saavuttaa teoreettinen jopa 100 Mbps, kun nykyinen 3G teknologiat voivat saavuttaa vain teoreettinen enimmäismäärä on 14. 4 Mbps. Jopa HSPA +, jota jotkut yritykset ovat mainonta 4G, maxes ulos 56Mbps . Nämä nopeudet ovat ehdoton maksimi, jotka voit saada näitä tekniikoita, ja varsinainen datanopeuksia reaalimaailman skenaarioita ovat huomattavasti pienemmät. Monet tekijät on otettava huomioon, mukaan lukien, etäisyys tukiasemasta, esteitä, ja ruuhkia.Vaikka sitä markkinoidaan 4G jo, on syytä huomata, että LTE ei ole oikeastaan ​​yhteensopiva todellinen nopeus jota edellytetään 4G teknologia. Leimaaminen 4G on catchier mainos- ja osoittivat selvästi, että teknologia on nopeampi kuin nykyinen 3G. Todellinen 4G teknologia voitti 't olla noin vielä muutaman vuoden ajan.

Yhteenveto:

1. 3G on jo yleistä Australiassa, kun 4G ei ole.
2. 3G on yhteensopiva ympäri Australiaa kun 4G on todennäköisesti harjoittaja riippuvainen.