Ero Samsung Galaxy Ace ja Apple iPhone 4Samsung Galaxy Ace vs Apple iPhone 4

Kun yhä enemmän Android älypuhelimet esiintyy markkinoilla tänään, ne ovat alkaneet kattaa laajemman hintaluokassa. IPhone lähes jumissa yhden hintaluokkaan, let 's miten uusimman version iPhone verrata suhteellisen edullinen Android-puhelinta kuten Galaxy Ace. Tietenkin tärkein ero näiden kahden välillä on käyttöjärjestelmä. Android on paranee koko ajan ja tarjoaa yleensä standardi kaikkiin laitteisiin.

Yksi alue, jossa iPhone 4 selvästi voittaa yli Galaxy Ace on resoluutio. Vaikka kaksi puhelimissa on identtisesti kokoinen näyttöjä, iPhone 4 on 640960 resoluutio. Tämä on huomattavasti enemmän kuin HVGA resoluutio, että saat Galaxy Ace. Tarkkuus ei ole kovinkaan merkittävää pienten laitteiden ja jotkut ihmiset eivät voi todella erottamaan. Mutta on olemassa joitakin ihmisiä, jotka todella huomaa ja arvostaa eroa.

Kamerat iPhone 4 ja Galaxy Ace ovat näennäisesti samat kuin ne molemmat ovat 5 megapikselin anturit. Ero näiden kahden välillä on aivan selvä, kun kaivaa videotallenne. IPhone 4 voi tallentaa 720p, ei absoluuttinen korkeimman mutta par mitä 'd odottaa älypuhelin olisi. Sen sijaan Galaxy Ace voi ottaa vastaan ​​vain QVGA päätöslauselma. Tämä on erittäin alhainen jopa verrattuna siihen, mitä eniten on puhelimet pystyvät. Galaxy Ace puuttuu myös edessä päin kamera, joka poistaa mahdollisuuden videopuhelut. iPhone 4 ei ole eteen päin kamera mutta videopuhelut on rajoitettu ainoastaan ​​FaceTime kun laite on liitetty WiFi-yhteys.

Galaxy Ace on hieman paksumpi kuin iPhone 4. Tästä huolimatta se vielä onnistuu ajella painoa pois; punnitus lähes 20% vähemmän kuin iPhone 4. On 's ei ole paljon kokoero kuitenkin.Koska halvempi vaihtoehto iPhone 4, Galaxy Ace on melko paljon. Vaikka se on melko puuttuu joiltakin osin, se saa edelleen perus työtä tehnyt.

Yhteenveto:

1. Galaxy Ace on Android puhelin, kun taas iPhone 4 toimii iOS
2. iPhone 4 näyttö on suurempi resoluutio kuin että Galaxy Ace
3. iPhone 4 voi tallentaa HD taas Galaxy Ace ei voi
4. iPhone 4 on edestä päin kamera taas Galaxy ei