Ero HTC Evo ja Nokia N8HTC Evo vs Nokia N8

Koska monet matkapuhelin yritykset ovat vapauttaneet uusi ja tehokas älypuhelimiin, Nokia on myös julkaissut N8 yhtenä sen kilpailijat. Vertaamalla sitä HTC Evo, me 'll nähdä, että N8 on vain 3G-puhelin, kun Evo on 4G puhelin. 4G on oletettavasti pystyy tarjoamaan nopeampia datayhteyksiä, mutta se ei ole vakio, kuten 3g on ja vain määrä toimijoita on se toteutetaan. kannattaa myös harkita, että N8 on GSM yhteensopivan puhelimen kun Evo on CDMA yhteensopiva puhelin, ja ne eivät ole keskenään vaihdettavissa.

Toinen keskeinen ero on käyttöjärjestelmä on kahta puhelinta. N8 säilyttää Nokia 's tavaramerkki käyttöjärjestelmä Symbian, kun taas Evo käyttää paljon uudempi Android-käyttöjärjestelmä Googlelta. Vaikka molemmat ovat erinomaisia ​​käyttöjärjestelmiä, ne eivät ole yhteensopivia ja sovelluksia Symbian ei toimi Android ja päinvastoin. Joten jos olet sidottu paljon vanhempi Symbian-järjestelmän, parempi tarkistaa ennen hyppää yli Android.

Laitteiston kannalta, molemmat laitteet näyttävät hyvin samanlaisilta, jossa on valtava kosketusnäyttö dominoi edessä. Vaikka Evo on suurempi 4. 3 tuuman näyttö, N8 käyttää 3. 5 tuuman AMOLED-näyttö Samsung. AMOLED tiedetään olevan parempi värintoisto ja kontrasti; varsinkin kun suorassa auringonvalossa. Se on sitten käyttäjälle, onko hän haluaa isompi tai parempi näyttö.Se voi olla syytä huomata, että Evo on 1Ghz ARM-prosessori, kun N8 ARM-prosessori vain ajoa 680MHz. Vaikka Evo on nopeampi prosessori, on vielä paljon tekijöitä, jotka vaikuttavat yleinen nopeus laitteen.

Lopuksi niille, jotka pitävät puhelimen 's kameraa ver y tärkeää, N8 voi olla parempi vaihtoehto, koska se on varustettu 12 megapikselin kenno verrattuna 8 megapikselin anturi Evo. Mutta molemmat kamerat pystyvät tallentamaan 720p HD laatua videotallenteita kanssa Evo on parempi kuin se tallentaa 30 kuvaa sekunnissa verrattuna 25fps N8. 30fps on edullinen online-videoita, koska se muuntaa alas 15fps paljon paremmin kuin 25fps.

Yhteenveto:

Evo on 4G puhelin taas N8 on 3G-puhelin

Evo on CDMA yhteensopiva kun N8 on GSM-yhteensopiva

Evo toimii Android kun N8 on Symbian

Evo on isompi näyttö kuin N8

Evo on LCD-näyttö, kun taas N8 on AMOLED-näyttö

Evo on tehokkaampi prosessori kuin N8