Ero Sony 's Music Unlimited ja Amazonin' s Cloud PlayerSony 's Music Unlimited vs Amazonin' s Cloud Player

Verkkomusiikkipalveluja on avautumisen jälkeen Apple onnistuneesti käyttöön iTunes. Kaksi merkittävimmistä musiikin palveluita ovat nykyään Sonyn 's Music Unlimited ja Amazonin Cloud Player. Suurin ero Sonyn' s Music Unlimited ja Amazon 's Cloud Player on käsite. Periaatteessa Sony' s Music Unlimited voit vuokrata musiikkia niitä kun Amazon 's Cloud Player myy sinulle musiikkia.

Tietenkin jokainen palvelu tulee siihen liittyvine maksuja. Sonyn 's Music Unlimited, maksat $ 10 kuukaudessa, jotta pääsy palveluun. Ei ole kiinteä maksu Amazonin' s Cloud Player, mutta sinun täytyy maksaa, jos haluat ostaa kappaleita Amazon. $ 10 se saa teille monta kappaletta, mutta kirjastossa kasvaa ajan mittaan. Jos haluat välittömän pääsyn valtava valikoima musiikkia, Sony 's Music Unlimited on luultavasti oikea valinta. Mutta jos haluat luoda musiikkikokoelman, Amazon' s Cloud Player on parempi sinulle. Jos haluat lopettaa palvelun, voit ladata kappaleita Amazonin 's Cloud Player ja siirtää sen omaan laitteisiin. Voit' tehdä sitä Sony 's Music Unlimited.

On myös toinen ominaisuus, joka on yksinomaan Amazon 's Cloud Player. Amazon voit ladata oman musiikin siihen liittyvät Cloud Drive palvelu ja on sitten saatavilla Amazonin' s Cloud Player. Cloud Drive tarjoaa 5GB vapaata tallennustilaa, johon mahtuu 1000 tai niin kappaleita. Kappaleet, jotka ostetaan Amazon eivät vie tätä varatuille, joten sinun ei tarvitse huolehtia kapasiteetin.Kun se tulee laitteita, jotka molemmat palvelut voivat työskennellä, Sonyn 's Music Unlimited näyttää yliotteen koska se toimii monien Sonyn tuotteita, kuten Walkman, PSP, ja jopa PS3. Molemmat palvelut eivät toimi tietokoneissa sekä kannettavia laitteita, jotka käyttävät iOS ja Android alustoilla.

Yhteenveto:

1. Sonyn 's Music Unlimited vuokraa sinulle musiikkia samalla Amazonin' s Cloud Player voit ostaa kappaleita.
2. Sony 's Music Unlimited vaatii kuukausimaksun taas Amazonin' s Cloud Player doesnt 't.
3. Sonyn 's Music Unlimited voit kuunnella rajattomasti musiikkia samalla kun on rajoitettu Amazonin' s Cloud Player.
4. Et 't omistavat musiikkia Sonyn' s Music Unlimited, mutta et Amazon 's Cloud Player.
5. Sony 's Music Unlimited vain toistaa musiikin taas Amazonin' s Cloud Player voit ostaa sen.