Ero HTC Sensation 4G ja T-Mobile G2xHTC Sensation 4G vs T-Mobile G2x

Sensation 4G HTC ja G2x T-Mobile ovat kaksi viimeisintä Android-puhelimissa nykyään. Selvin ero näiden kahden välillä on koko niiden näytöt. Sensation 4G on hieman suurempi 4. 3 tuuman näyttö verrattuna 4 tuuman näytössä G2x. Tietenkin, koska molemmat puhelimet eivät maksimoida tilaa, suurempi näyttö hieman vaikuttaa kokoa puhelimen. Sensation on hieman suurempi ja paksumpi kuin G2x, mutta painot eivät ole niin kaukana toisistaan ​​olevan havaittavissa.

Merkittävä ero Sensation 4G ja G2x on heidän prosessorit. Vaikka molemmat ovat kahden ytimen prosessorit, Sensation 4G 's prosessori kellotaajuudella hieman korkeammat 1. 2Ghz verrattuna vain 1Ghz varten G2x. Suorituskyky ero voi olla hyvin havaittavissa normaali käyttö, mutta on selvää, tietyissä tilanteissa . esimerkkinä on videotallenne, jossa molemmat puhelimet pystyvät tallentamaan 1080p. ero on siinä kuvataajuus. Sensation 4G voi tallentaa 30 fps kun G2x voi nousta vain 24fps. 30fps on toivottavaa, koska se on yksinkertaisempaa muuntaa 15 kuvaa sekunnissa, tyypillisen kuvataajuus käyttää web-sisältöä.

Paitsi edellä mainittuja, loput erot ovat suhteellisen pieniä. Yksi on suurempi erotuskyky edessä päin kamera on G2x. Sitä ei saa käyttää paljon usein, mutta korkeampi resoluutio tekee sen paremmin noina aikoina, kun et käytä sitä. Toinen vähäinen ero on muistilla. Sensation 4G on gigatavu muistia täydentää 8GB muistikortti. Sen sijaan G2x on jo runsaasti 8GB sisäistä tallennustilaa. On heti aluksi, näyttää siltä, ​​että Sensation 4G on parempi, koska se on 9FI koko muistin. Mutta, jos saat 32GB muistikortille, G2x olisi 40 Gt tallennustilaa verrattuna vain 33FI varten Sensation 4G.Sensation 4G ja G2x ovat melko lähellä toisiaan suorituskyvyn, joten valinta pitäisi oikeastaan ​​olla alaspäin etusija. Onko tuntuu jokaisen puhelimen ja valita se, joka olet enemmän mukava.

Yhteenveto:

1. Sensation 4G on hieman suurempi näyttö kuin G2x
2. Sensation 4G on suurempi kellotaajuus kuin G2x
3. G2x on suurempi resoluutio eteen päin kamera kuin Sensation 4G