Ero Film ja Digitaalinen valokuvausFilm vs Digitaalinen valokuvaus

Viimeisen vuosikymmenen aikana, perinteinen elokuva valokuvaus on vähitellen menettänyt digitaaliseen valokuvaukseen. Let 's tarkastella syitä, miksi. Suurin ero kalvon ja digitaalisen valokuvauksen on media. Film, kuten nimikin jo kertoo, käyttää elokuva talteenottoon ja varastointiin kuvia. Toisaalta, digitaalinen anturi kaappaa kuvan, joka sitten tallennettu flash-muistiin digitaalisen valokuvauksen. Jotkut jopa ohittavat muistikortin ja lähettää kuvan langattomasti läheiseen tietokoneeseen.

Yksi merkittävimmistä digitaalisuuden etuihin on välittömän palautteen saat jokaisella laukauksella. LCD asennettu kameran takana voi näyttää kuvatun kuvan. Voit jopa katsella histogrammin kuvan nähdä onko 've saavuttanut oikean tason altistumisesta. Voit sitten päättää, jos kuva on maalivahti tai sinun täytyy ampua uudelleen. Et saa tätä ominaisuutta elokuva valokuvausta, ja useimmat ihmiset tuhlaa toisen kuvan tai kaksi vain, jotta he don 't saada ikävän yllätyksen käsittelyn jälkeen.

Hinnan, molemmat voivat olla melko kallista, jos haluat jatkaa korkeampi. Digitaalikamerat, erityisesti DSLRs, on arvokkaampi kuin filmikameralla. Alkuperäinen kassa kuluja hitaasti lieventää säästöjä elokuva. Toisaalta, elokuva on käsitellä darkrooms. Tämä on kallis osa elokuvan valokuvan tarvitset avaruussovelluksien, kemikaalit, ja välineitä käsitellä filmitilan kuvia.

Kuten ehkä jo arvata, kanssa elokuva on vähän työläs ja aikaa vievää. Digitaalinen eliminoi nämä ongelmat. Jopa silloin, kun haluat korjata valokuvat 've otettu tai muuttaa niitä poistaa ei-toivotut elementit, efektejä, tai muusta syystä, on ohjelmisto, jonka avulla voit saavuttaa sen. Yleensä prosessin kohteena valokuvan paljon helpompaa digitaalisella kuin elokuva.Siirtyminen elokuvan digitaaliseen on väistämätön yksi. On hyvin vähän syytä pysyä elokuva digitaalikamerat edetä pitemmälle laatu ja valmiudet. Monet digitaaliset kamerat ovat nyt parempia elokuva kameroita, ja mitään etua saat kalvo on sivussa etuja käyttämällä digitaalista.

Yhteenveto:

1. Elokuva media kulutetaan, vaikka digitaalisen median isn 't.
2. Digital tarjoaa välitöntä palautetta, kun elokuva doesnt 't.
3. Digitaaliset kamerat maksaa paljon enemmän kuin filmikameralla.
4. Digitaalinen käsittely maksaa paljon vähemmän kuin elokuva käsittelyyn.