Ero Lumix TZ4 ja Lumix TZ5Lumix TZ4 vs Lumix TZ5

Vaikka Lumix TZ4 ja Lumix TZ5 otettiin käyttöön samaan aikaan, heillä ei ole identtiset antaa käyttäjille mahdollisuuden valita halvempi kamera valvomiseen tai arvokkaampi yksi enemmän. Suurin ero näiden kahden olisivat niiden anturi resoluutio. TZ4 on 8. 1 megapikselin kenno kun TZ5 on 9,1 megapikselin kenno. Päätöslauselmassa Anturin sanelee kuinka hieno valokuva on tai kuinka suuri voit painattaa kärsimättä yksityiskohtia.

Toinen muutos laitteisto on TZ5 on laadun paraneminen ja koko sen LCD. Se urheilu 3- tuuman LCD-näyttö 460K pikseliä taas TZ4 on 2. 5 tuuman LCD-näyttö 230K pikseliä. Suurempi näyttö antaa yksi nähdä suuremman osan kuvasta, kun taas korkeamman resoluution lets yksi nähdä enemmän yksityiskohtia, varsinkin kun zoomauksen valokuvaan yhteen jo vei.

TZ5 on myös ominaisuuksia, että yksi ei löydä sen sisarus. Vaikka molemmat kamerat pystyvät tallentamaan videoita, vain TZ5 voi tallentaa HD-laatuista videota 720p. HD-laatuista videota tarkoittaa, että kuvia näyttäisi paremmalta, kun katsellaan teräväpiirtotelevisioon tai tietokoneeseen. TZ5 on myös kyky korjata punasilmäisyyden vaikutuksia, joita esiintyy hyvin usein, kun yksi käyttää salamaa, aivan kameran. Tämä ei ole niin käsitellä katkaisimella kuin voi tehdä saman asian tietokoneella tahansa kuvankäsittelyohjelma.

Vaikka tämä ei ehkä ole niin tasapuolinen vertailu, koska kamerat eivät ole samaa tarkkuutta, on syytä huomata, että TZ4 ampuu nopeammin täydellä resoluutiolla kuin TZ5. TZ4 pystyy kaapata 7 kuvaa sekunnissa normaalitilassa kun TZ5 pystyy kuvaamaan vain 5. Nämä arvot muuttaisi asetuksista riippuen yksi käyttää, kun yksi ampuu kuvia.

Yhteenveto:1. TZ4 on 8. 1 megapikselin sensori kun TZ5 on 9,1 megapikselin kenno.

2. TZ4 on 2. 5 tuuman LCD-näyttö, kun taas TZ5 on 3 tuuman LCD.

3. TZ4 voi tallentaa 720p videota, jossa TZ5 voi.

4. TZ4 puuttuu punasilmäisyyden korjaus valmiutta TZ5