Ero pistoolien ja käsiasePistol vs Handgun

Pistoolit ja käsiaseet ovat molemmat tuliaseita. Ne on suunniteltu siten, että niitä voidaan säilyttää ja käyttää yhdellä kädellä. Aseet on jaettu kahteen luokkaan, käsiaseet ja pitkät aseet. Pistoolit ovat eräänlainen käsiase. Käsiaseet ovat useita eri tyyppejä. Tämä tarkoittaa sitä, kaikki pistoolit ovat käsiaseet, mutta kaikki käsiaseet eivät ole pistoolia.

Käsiaseet
Käsiaseet ovat aseita, joita voidaan säilyttää ja käyttää yhdellä kädellä. Ne voidaan suorittaa helposti ja ovat kooltaan pieniä. Ne erilaistuvat moniin eri alatyyppeihin kuten: revolverit, pistoolit, Derringers, puoliautomaattinen pistoolit, single-shot pistoolit, kone- pistoolit, ja pepperboxes.

Käsiaseet ensin kehitettiin 15-luvulla, mutta se ei ole tiedossa, joka loi heidät ensiksi. Handheld ampuma ensin kehitettiin Kiinassa, jossa ruutia oli ensimmäinen kehitetty. Revolverit kehitettiin 19th century, ja 'pistoolit' ja 'revolverit' kehitetty eri mekanismeilla. Yleensä kieli, ihmiset käyttävät termiä 'pistoolit' lähes kaikille käsiaseita.

Käsiaseet piti kehittää läpi historian, ja niiden alatyyppejä voidaan jälleen luokitella kahteen päätyyppiin, kuono tuliaseet ja takapuoli tuliaseet. Kuono tuliaseet ovat ne, jotka kuorma edestä piipun; takapuoli tuliaseet ovat ne, jotka latautuvat takaa tynnyri.

Muut luokat käsiaseita ovat:

Yhden kuvan pistooli
Multi-barreled pistooli
revolverit
Puoliautomaattinen pistoolit
konepistoolitPistols
Pistoolit ja käsiaseet ovat usein synonyymejä, mutta teknisesti pistoolit ovat ne käsiaseet, joilla on yksi kammio vain. Revolveria, kuitenkin, ovat ne, käsiaseissa joilla on sylinteri, joka pyörii ja on useita kammioita. Stevens Maxim kehitti niitä vuonna 1885. Pistols ovat monia erilaisia:

Yhden kuvan pistoolit
Puoliautomaattinen pistoolit
konepistoolit
Multi-barreled pistoolit

Pistoolit on turvamekanismi, joka auttaa välttämään vahingossa ampumisen. Pistols käytetään erityisesti itsepuolustukseen tarkoitettuja koska ne ovat helposti piilotettu, helppo kuljettaa, ja helppokäyttöinen. Vuonna pistooli, kun yksi laukaus on ammuttu, rekyyli tuo toinen luoti kammioon seuraavan kuvan. Niitä voidaan käyttää valikoimia 45m-50m.

Yhteenveto:

1. Käsiaseet ovat aseita, joita voidaan säilyttää ja käyttää yhdellä kädellä. Ne voidaan suorittaa helposti ja ovat kooltaan pieniä. Ne erilaistuvat moniin eri alatyyppeihin kuten: revolverit, pistoolit, Derringers, puoliautomaattinen pistoolit, single-shot pistoolit, konepistoolit ja pepperboxes; pistoolit ovat alatyypin käsiaseiden erotellaan eri tyypit kuten: puoliautomaattinen pistoolit, single-shot pistoolit, ja konepistoolit.
2. Käsiaseet kehitettiin 15-luvulla; pistoolit kehitettiin in the 19th century.
3. luoja käsiaseiden ei tunneta; pistoolit luotiin Stevens Maxim.