Ero HP WebOS kosketusalustan ja Android Motorola XoomHP WebOS kosketusalustan vs Android Motorola Xoom

HP Kosketusalusta ja Motorola Xoom ovat vain kaksi monista tabletin laitteita, jotka ovat saatavilla useille käyttäjille. Tärkein ero näiden kahden välillä on verkko, että he voivat työskennellä. Xoom on CDMA laite, joka on tarkoitettu Verizon ja eivät toimi GSM-verkoissa. Toisaalta, vaikka se ei ole vielä vahvistettu, kaikki merkinnät osoittavat kosketusalustan kuin GSM laite, joka on parempi, koska GSM käytetään laajasti kaikkialla maailmassa. Ilman tai toisella, voit silti käyttää molempia laitteita koska molemmat ovat varustettu WiFi.

Toinen merkittävä ero on, että käyttöjärjestelmä. Xoom käyttää nyt hyvin tuttu Android OS, kun HP on sukeltaa ohjelmisto WebOS. Jos haluat testattu järjestelmä, niin Android on tie. Mutta niille, jotka haluavat jotain uutta, he voivat yrittää WebOS; vaikka ei ole mitään takeita, että ominaisuuksia tai vikoja, että se on tai jos se on laaja valikoima sovelluksia.

Kamera on toinen alue, jossa Xoom voittaa kosketusalustan. Xoom on 5 megapikselin selkä menosuuntaan kamera, jolla voi kaapata korkean resoluution still ja 720p videota. Myös eteen päin 2 megapikselin kamera videopuheluita. Kosketusalusta on vain 1. 3 megapikselin eteen päin kamera videopuheluita varten. Ne, jotka haluavat ottaa kuvia täytyy tehdä tehdä ja olla luovia kanssa eteen päin kamera.Xoom on HDMI-portti, jota voidaan käyttää yhteyden HD-näyttö streaming kuvia ja HD-laatuista videokuvaa. Koska kosketusalustan doesnt 't ole mitään HD valmius, HDMI-portti olisi melko hyödytön. Mukava ominaisuus, joka on käytettävissä kosketusalustalle ja muiden HP: n tuotteiden on Touchstone. Näin kosketusalustan ladata ilman kytketylle vain sijoittamalla laite kontaktiton telakka aloittaa maksu.

Yhteenveto:

1. TouchPad on GSM laitetta Xoom on CDMA laite.
2. TouchPad kulkee HP 'oman WebOS vaikka Xoom käyttää Google' s Android.
3. Xoom on parempi kameroita kuin kosketusalustan.
4. Xoom pystyy HD-videotallennus, kun kosketusalustan isn 't.
5. Xoom on HDMI-portti, kun kosketusalustan doesnt 't.