Ero Samsung Moment ja HTC EvoSamsung Moment vs. HTC Evo

Vaikka CDMA on melko takana verrataan GSM kattavuuden, se on edelleen laajalti käytössä Pohjois-Amerikassa. Samsung Moment ja HTC Evo kaksi CDMA tarjoaminen ja nämä puhelimet eivät toimi GSM-verkkojen mitä teet. Huomattavin ero näiden kahden on koko niiden näytöt. Hetki on 3. 2 tuuman näyttö, kun taas Evo on mahtava 4. 3 tuuman näyttö. HTC haluaa korostaa multimediaominaisuuksia Evo ja se on myös varustettu HDMI-portti, jotta voit näyttää videoita HDTV. Vaikka Moment on pienempi näyttö, se on AMOLED sijasta LCD näytön Evo. AMOLED on parempi toistoon värejä ja kuluttaa paljon vähemmän virtaa kuin LCD-näytöt.

Evo on myös enemmän kuin CDMA puhelin, koska se on myös varustettu Wi-Max; ennalta 4G-tekniikkaan, joka on flaunted 4G, minkä vuoksi Evo tunnetaan 4G puhelin. Evon käyttää yhä CDMA puheluista, kuten hetki, mutta Wi-Max tarjoaa paljon nopeamman tiedonsiirron nopeuksia internet-yhteyden ja muita tarvittavia tietoja. Hetki on paljon hitaampaa ja se tarjoaa vain jopa 3x kuin dial-up line.

Kamera on Evo on myös paljon parempi kuin tällä hetkellä. Se on 8 megapikselin kenno, jolla voidaan tallentaa HD-laatuista videota, kun hetki on vain 3. 2 megapikselin kenno. Evo on myös varustettu kahdella LED vilkkuu hetki on vain yksi. Enemmän LEDS tarkoittaa enemmän valoa kuvattaessa pimeässä ja olisi myös hienosti kuin taskulamppu. Samsung päätti jättää pois edessä päin kamera, joten videopuhelut ei ole mahdollista. Evo on paitsi eteen päin kamera, se on myös suurempi tarkkuus kuin kaikkein 1. 3 megapikseliä.

Lopuksi Evo on varustettu 1 GHz Qualcomm-prosessori, joka lainaa reagointinopeutta ja enemmän laskentatehoa sovelluksille. Toisaalta, hetki on varustettu 800MHz prosessori Samsung.

Yhteenveto:

1. Moment on pienempi AMOLED näyttö kuin LCD-näytössä Evo2. Evo on HDMI-portti, kun hetki ei

3. Evo on Wi-Max pystyy taas hetki ei ole

4. Evo on nopeamman yhteyden nopeus verrattuna Moment

5. Evo on paljon parempi kamera verrattuna Moment