Ero Apple iPad ja iPad 2Apple iPad vs iPad 2

Apple tienavaajana kun se esitteli iPad ja kääntyi tabletteja niche valtavirran tuote yhdessä yössä. IPad 2, Apple pyrkii parantamaan sen ominaisuuksia ja toimintoja alkuperäisen tuotteen. Suurin ero iPad ja iPad 2 hypätä A4 on paljon parantunut A5 piirisarja. A5 on kaksiytiminen prosessori, joka on merkittävä parannus verrattuna yhden ytimen prosessori A4 piirisarja iPad. A5 piirisarja on myös enemmän muistia pelata, kaksinkertaistaa muistin asennettu iPadiin.

Toinen parannus iPad 2 on sisällyttämistä kaksi kameraa, aivan kuten useimmissa puhelimissa. IPhone jo urheilu kamerat ennen iPad, ettei yksi se kummastuttaa monet ostajat. IPad 2 korjattu tähän lisäämällä sekä edessä että takana päin kameroita. VGA eteen päin kamera on hyväksyttävää, mutta 0,7 megapikselin eteen päin kamera hyvin puutteellisia, etenkin kun otetaan pysäytyskuvia. Se muodostavat sen kyky tallentaa 720p videota.

Apple on myös onnistunut ajella millimetriä ja grammaa iPad 2. ero leveys ja pituus voi olla, että havaittavissa; mutta iPad 2 vain kaksi kolmasosaa paksuus iPad, voit selvästi nähdä eroa. IPad 2 myös ajeltu lähes 10 prosenttia iPadin 'painon, joten se kevyempi ja helpompi kädellään, kun sitä käytetään pitkään.Lopuksi Apple päätti lisätä anturin joukko iPad, joka oli vain kiihtyvyysanturi yleisesti käytetty auto-kierto. IPad 2 lisää gyroskooppi ja kompassi sekoitetaan. Kompassi on melko suoraviivaista ja ilmoittaa, että pohjoiseen oman etelään. Toisaalta, gyroskooppi on paljon kiinnostavampi, koska se pystyy havaitsemaan liikkeitä paljon selvemmin. Sitä voidaan käyttää peleissä ja muissa sovelluksissa saada tarkempi ohjausjärjestelmä kuin mitä kiihtyvyysmittari pystyy tarjoamaan.

Yhteenveto:

IPad 2 on kaksiytiminen prosessori, kun taas iPad on yhden ytimen suoritin

IPad 2 on kaksi kameraa, kun iPad doesnt 't ole mitään kamera

IPad 2 on hieman pienempi ja kevyempi kuin iPad