Ero iPhone ja SolsticeiPhone vs Solstice

Kun hyvin äskettäin vapautettiin iPhone4, monet ihmiset ovat olleet ihmettelevät, miten tämä uusi luovuttamista Applelta vertaa muihin puhelimiin markkinoilla. Let 's vertaa sitä Solstice Samsung. Ensimmäinen asia, joka te huomaisi on isompi näyttö, jonka puoli tuumaa, on iPhone4. Näyttö ei ole vain suurempi, se on myös yksityiskohtaisempi, koska se on päätöslauselman 640960 verrattuna 240400 ja Solstice.

Kuten tiedämme, uusin iPhone mallit tulevat versiot 16GB tai 32 gigatavun sisäinen muisti, joka on paljon suurempi kuin vaivaiset 189MB että löytäisitte on Solstice. Kohta menee Solstice vaikka siitä microSD-korttipaikka, johon voidaan kytkeä jopa 16 gigatavun muistilla. Tämä tekee muisti Solstice lähes rajattomat, kun olet jumissa, mitä iPhone on.

Toinen jäähtyä piirre iPhone4 on WiFi, joka on päivitetty 802. 11n. Solstice puuttuu WiFi ominaisuudet ja olet periaatteessa riippuvainen hitaampi ja ei kovin luotettava 3G-verkoissa. Kannattaa myös huomata, että iPhone4 voidaan saada yhteys 7. 2Mbps on HSPA kun Solstice on ainoa päässyt 3. 6 Mbps.

Jos etsit hyvää kamerapuhelin, iPhone4 on upped laatua kameran upea 5 megapikselin resoluutiolla. Tietäen Apple, tämä kamera olisi otettava erinomainen laatu kuvia sillä on riittävästi valoisuus. Solstice toisaalta, on edelleen jumissa vanhentunut 2 megapikselin kamera.

Lopuksi iPhone4 on täynnä antureita, jotka tunnistavat, kuinka pidät ja siirtää puhelimen ja reagoi automaattisesti. Täydellinen luettelo sisältää kiihtyvyysanturi auto pyörivät, gyro havaita liikettä, ja etäisyyden tunnistin kääntää kosketusnäytön pois päältä, kun pitää puhelinta korvalla. Kolmesta, Solstice on varustettu vain kiihtyvyysanturi.

Yhteenveto:1. iPhone4 on isompi ja parempi näyttö verrattuna Solstice

2. iPhone4 on suurempi sisäinen muisti, mutta ei salli laajeneminen kuten Solstice tekee

3. iPhone4 on varustettu WiFi kun päiväntasaukset ei

4. Kamera iPhone 4 on parempi kuin että sen Solstice