Ero Motorola Droid X ja Motorola Droid 2Motorola Droid X vs. Motorola Droid 2

Droid 2 ja Droid X ovat kaksi puhelimet Motorola CDMA-verkossa. Nämä puhelimet eivät toimi GSM-verkoissa, joten parempi ajatella kahdesti matkustaa kaikkialla maailmassa heidän kanssaan. Suurin ero näiden kahden puhelimia on liukuu QWERTY-näppäimistö Droid 2. Tämä aiheuttaa Droid 2 on hieman painavampi ja paljon paksumpi kuin Droid X, vaikka Droid 2 's pienempi näyttö (3. 7 tuumaa verrattuna 4. 3 tuuman näyttö Droid X). Jopa niin, näppäimistö ja kaikki se tuo on varsin tervetullut ihmisiä, jotka ovat raskaita sähköposteja ja tekstiviestejä.

Yksi näkökohta, jossa Droid 2 voittaa yli Droid X on sisäinen muisti, koska entinen on 8 gigatavun sisäinen muisti ja jälkimmäinen on vain 6. 5 Gt. Mutta kun tekijä-muistiin korttien mukana laatikossa, Droid X voittaa 8GB ja 16GB vastaavasti. Muisti on tärkeää, kun halutaan ottaa parasta laatua kuvia. Ja jopa tämän kriteerin, Droid X on edelleen parempi kuin Droid 2. varustettu 8 megapikselin kamera, Droid X voi ottaa paljon parempia kuvia kuin Droid 2. Sama pätee, kun se tulee videon Droid X voi ottaa 720p HD-laatuista videota. Vaikka on ollut huhuja Droid 2, jolla on kyky tallentaa 720p video Froyo (Android 2. 2), se ei ole toteutunut ja 480p on mitä Droid 2 kykenee; Vaikka laitteiston tekniset tiedot näyttävät osoittavan, että se pystyy tekemään 720p.

Lopuksi Droid 2 on vähemmän virtaa nälkäinen kaksi. Pienemmässä 1400mAh akku, Droid 2 voidaan puristaa jopa 315 tuntia valmiustilassa ja 10 tuntia puheaikaa. Toisaalta, Droid X voi hoitaa ainoastaan ​​220 tuntia valmiustilassa ja 8 tuntia puheaikaa huolimatta ottaa suuremman kapasiteetin 1540mAH akku.Yhteenveto:

1. Droid 2 on QWERTY-näppäimistö, kun taas Droid X doesnt 't
2. Droid 2 on pienempi näyttö kuin Droid X
3. Droid 2 on hieman enemmän muistia kuin Droid X
4. Droid 2 on pienempi resoluutio kamera kuin Droid X
5. Droid 2 voi tallentaa vain 480p, kun taas Droid X voi tallentaa 720p