Ero Android ja CyborgAndroid vs Cyborg

Androids ja kyborgeja ovat katkottua lukuja tieteiselokuvissa ja TV-ohjelmia ja ovat kuvattiin ihmisen robotteja. Mutta jotta voidaan tunnistaa onko androidin tai kyborgi, meidän täytyy esiin yksilön eroja näiden kahden. Android on pohjimmiltaan robotti, joka on tehty näyttämään ja käyttäytyä kuin ihminen joitakin esityksiä ottaen vapauksia heille tunteita. Toisaalta, kyborgiksi on elävä organismi, joka on robotti tai mekaanisia osia tarkoitus laajentaa valmiuksia. Useimmissa tapauksissa, robotti osat on integroitu organismin ja ei voida poistaa helposti.

Vaikka molemmat ovat vain nähdään tieteiselokuvissa suurten osien historiamme, ne hitaasti tulossa todellisuuteen. Paljon tutkimusta on menossa luomista robotit ASIMO on erinomainen esimerkki. Se pystyy jäljittelemään monenlaisia ​​ihmisen liikkeitä ja voi jopa kävellä tai juosta menettämättä tasapainoa. Suppeassa merkityksessä, kyborgeja ovat olleet jo jonkin aikaa. Ihmiset, joilla on mekaanisia ja sähköisiä implantit, kuten tahdistimet ja robotti raajojen voidaan jo kutsua kyborgeja, koska ei-orgaanisten osien on tarkoitus laajentaa niiden valmiuksia.

Androids ovat nimenomaan ihmisen muodossa mutta kyborgeja ei välttämättä tarvitse olla ihminen. Kuten olet ehkä päätellä yllä olevassa kappaleessa, eläimiin, joilla on ei-orgaaninen liitteitä voidaan kutsua myös kyborgeja. Ongelma ei koske pelkästään proteettinen raajojen eläimille niin laajaa tutkimusta on mennyt hyödyntämällä kyborgiksi hyönteiset, jotka voidaan ohjata mistä tahansa syystä.

Lopuksi androids ei voida pitää elävien olentojen koska ne ovat vain robotteja, kun kyborgit ovat eläviä olentoja. Android joka kuolee voidaan korjata ja uudelleen aivan kuten millä tahansa koneella. Jos kyborgi kuolee, ei ole mitään keinoa, että orgaaninen osa voidaan korjata. Ei-elimellinen osa voidaan scavenged tarkoitus käyttää uudelleen, mutta orgaaninen osa kuivuu pois.

Yhteenveto:1. Android on robotti, joka muistuttaa ihmisen kun kyborgiksi on organismi, joka on osa orgaanista ja osa koneen.

2. Androids ovat suurelta osin verkkotunnuksen tieteiskirjallisuuden taas kyborgeja, suppeassa merkityksessä, ovat jo pitkään ollut olemassa

3. Androids ovat ominaisia ​​robotteja ihmisen muodossa, kun taas kyborgeja voi olla eläimiä