Ero iPad ja iPhoneiPad vs. iPhone

Kaksi uusimmat lisäykset Apple tuotelinjan ovat iPad ja iPhone 4. Mikä paljon ihmisiä huomannut aikana paljastus iPhone 4 on, että se on todella virtansa aivan sama A4-prosessori. Vaikka niillä on yhtäläisyyksiä, ne ovat eroja, jotka tekevät niistä sopivia tiettyihin käyttötarkoituksiin. Suurin ero niiden välillä on niiden koko (pun tarkoitettu). IPad on lähes 7 kertaa suurempi kuin iPhone, mutta on hieman ohuempi. Suurempi laitteen avulla Apple laittaa paremmin silmälasit osaksi iPad.

Yhden, iPad on 9,7 tuuman näyttö, kun taas iPhone on 3. 5 tuuman näyttö, mutta vain hieman korkeampi resoluutio. Siitä huolimatta isompi näyttö iPad tekee paljon paremmin, kun katsot videota tai Internetin selaamiseen. Voit silti tehdä saman iPhonen mutta sinun täytyy tyytyä pienempi näyttö ja hyvin usein zoomaa kun verkossa. IPad on myös varustettu isompi akku, antaa saman määrän videoiden katselua tai selailun aikana. IPad on suurempi tehovaatimukset ja asentamalla akun sama silmälasit, että iPhone merkitsisi vähemmän käytettävissä valtaa.

Vaikka iPad on joitakin etuja verrattuna iPhone on myös rooleja, että vain iPhone voi pelata. IPad ei voi soittaa tai lähettää tekstiviestejä kuin iPhone; kun kaikki jotka haluaisivat pitää iPad heidän kasvonsa soittaa tai vastaanottaa puhelun. IPad ei myöskään varustettu videokamera, joten et voi tallentaa videoita tai jopa ottaa kuvia sen kanssa. IPhone 4 todella on 2 kameraa, yksi taka kuvia ja videota ja yksi edessä videopuheluita varten.IPad on vain muutamia antureita voit löytää uusin iPhone. Tärkein anturi nyt on gyroskooppi, joka mahdollistaa paremman liikkeen tunnistava kuin kiihtyvyysanturi. Sen pitäisi avata uusia mahdollisuuksia pelin valvontaa ja muita juttuja. Valitettavasti nykyinen iPad ei voi suorittaa kyseiset sovellukset, sillä siitä puuttuu gyroskooppi iPhone.

Yhteenveto:
IPad on paljon suurempi kuin iPhone
IPad on suurempi akku kuin iPhone
Voit soittaa puheluita iPhonessa, mutta ei iPad
IPhone on kamera, mutta ei iPad
IPhone on enemmän antureita kuin iPad