Ero Samsung Galaxy S 8GB ja 16GBSamsung Galaxy S 8GB vs 16GB

Samsung Galaxy S on älypuhelin, joka on ollut olemassa jo jonkin aikaa ja on jo onnistunut, että Galaxy S II. Mutta uusi malli tulee merkittävä hintojen lasku mallin sitä edeltäneen, jolloin Galaxy S enemmän varteenotettava vaihtoehto niille, jotka ajattelivat, että se oli liian tyyris ennen. Kuten aina, Galaxy S on kaksi versiota; yksi 8GB muistia ja toinen 16 Gt. Se on ainoa ero näiden kahden välillä, muistin määrä, joka on integroitu puhelimeen. Kaikki muut laitteet näkökohdat ovat samat, ja 16GB versio ei ole parempi kuin 8GB version kannalta ominaisuuksia.

Mutta sitten, sinun on myös harkita hintaa. Enemmän muistia tulee korkeampi hinta ilmeisesti ja sinun täytyy ajatella, onko se 's arvoista maksaa ylimääräistä saada 8 Gt enemmän muistia. Monet muut tekijät tulevat esille tämän päätöksen. Yhdessä puolella, ehkä mieluummin 8GB versiosta et 't usko, että voit jopa täyttää 8GB sisältöä. Se näyttää olevan parempi vaihtoehto, jos sinulla on jo microSD-kortti tai vain ostaa, kun sitä tarvitaan. Toisaalta, joilla on 16 gigatavun sisäinen muisti, luultavasti tarkoittaa, että sinun ei tarvitse laajentaa enää. Tai jos todella täytyy tallentaa niin paljon puhelimessa, sinulla on suurempi kattoon ylimääräisellä 32GB peräisin microSD-kortin yhteensä 48 Gt.

Kaiken riippumatta jos mennä 8GB tai 16GB versio, olet silti saada yksi parhaista älypuhelinten markkinoilla tänään. Tehokkaan prosessorin ja runsaasti määrä muistia, voit tehdä melkein mitä tahansa, jopa käyttää useita sovelluksia samanaikaisesti. 4 tuuman näyttö on myös todella kaunis, Samsung 's Super AMOLED-näyttö luoda värit ja paremman kontrastin. Valinta 16GB ja 8GB versiot on vain triviaalia yksi. Voit myös laajentaa muistikapasiteetin 8GB version sillä Galaxy S on microSD-korttipaikka tai voit mennä oikealle eteenpäin ja maksaa 16GB versio ja ei tarvitse ajatella, onko sinulla tarpeeksi vai ei.Yhteenveto:

1. 16GB versio on enemmän muistia kuin 8GB versio