Ero Canon EOS 60D ja EOS 7DCanon EOS 60D vs EOS 7D

Kun Canon EOS 60D otettiin käyttöön, kriitikot sijoitetaan se tukevasti väliin 550D ja 7D, vaan sanotaan lähemmin muistuttavissa jälkimmäinen, luultavasti siksi niillä on sama resoluutio anturi. Suurin ero 60D ja 7D on prosessori, että he käyttävät. 60D käyttää DIGIC 4 kuvaprosessori kun 7D käyttää kahta saman prosessorin. Tämä antaa 7D käsittelylaitoksessa etu, jonka avulla se murskata enemmän kuvia samanaikaisesti.

Nopeusero on ilmeinen, kun ajatellaan, miten nopeasti kaksi kameraa voi kuvata jatkuvasti. 60D voi tehdä näin vain nopeudella hieman yli 5 kuvaa sekunnissa, kun taas 7D voi saavuttaa jopa 8 kuvaa sekunnissa, parhaiten kiinni, että ohikiitävä split toisen kuvan.

On myös useita etuja, että ylivoimainen 7D on yli 60D. Ensimmäinen on parempi automaattitarkennustekniikassa että se on. 19 ristikkäistyyppistä AF pistettä, 7D tarjoaa paremman tarkennusvaihtoehdoilla verrattuna 9 AF pisteitä 60D. Etsin 7D on myös paljon parempi, koska se antaa sinulle 100% peittoala eikä suurennus. 60D etsin kattaa vain 96% ja 0,95x suurennus. Tämä tekee siitä hieman hankalampi kehystää kuvan juuri niin halusit kuin tarvitset tilille ylimääräistä tilaa, että et näe etsimen.

7D käyttää Compact Flash-kortteja kuten useimmat muut ammattikäyttöön tarkoitettuja kameroita. Vertailun vuoksi 60D käyttää SD-kortteja, aivan kuten Rebel. Compact Flash-kortit ovat nopeampia luku / kirjoitus nopeudet kuin SD-kortteja, mutta ovat hieman kalliimpia ja ei niin helppo löytää. SD-kortit ovat myös helpompi tavallisille käyttäjille useimmissa kannettavissa tietokoneissa on jo varustettu SD kortin lukija.Lopuksi 60D mausteet asioita lisäämällä nivelletyn LCD-näyttö. Hyvin erilainen kuin kiinteän näytön 7D, näytöllä 60D on saranoitu puolella ja voidaan kääntää lähes mihin asentoon tahansa tarvitset. Voit jopa kääntää näytön ympärillä suojella vaurioituvat helposti LCD.

Yhteenveto:

1. 7D käyttää Dual DIGIC 4 prosessoria, kun taas 60D käyttää vain yhtä
2. 7D on nopeampi sarjakuvaus kuin 60D
3. 7D on parempi AF tunnistin kuin 60D
4. 7D on parempi etsin kuin 60D
5. 7D käyttää Compact Flash-kortteja, kun taas 60D käyttää SD-kortteja