Ero HTC Desire ja HTC WildfireHTC Desire vs HTC Wildfire

HTC Desire ja Wildfire on kaksi älypuhelimia ajaa Googlen Android-käyttöjärjestelmä. Entinen julkaistiin helmikuussa 2010, kun taas jälkimmäinen julkaistiin vain kolme kuukautta myöhemmin. Huomattavin ero näiden kahden välillä on luultavasti koko, jossa Wildfire ollessa pienempi ja sai monikerin mini-Desire. Paljon niiden ominaisuudet ovat melko samanlaisia, mutta vielä on joitakin, jotka erottavat toisistaan.

Koska Wildfire on pienempi yleistä, se on myös odotettavissa, että näytön Wildfire on myös pienempi. Se mittaa vain 3. 2 tuumaa verrattuna 3. 7 tuuman näyttö on Desire. Toinen keskeinen ero näiden kahden välillä on tyyppi näytön, jokainen on. Wildfire käyttää LCD-näyttö, joka on yleinen monille matkapuhelimiin. Halu toisaalta, käyttää AMOLED näyttö. AMOLED näytöt sanotaan olevan paremmin teräviä värejä verrattuna LCD-näytöt, koska se tuottaa omaa valoa ja ei perustu taustavaloa, joka usein huuhtoutumista värejä. LED ei ole sen haittoja, vaikka sillä ei ole niin joustava kuin LCD-näytöt ja siellä on taipumus burn-ins.

Sen lisäksi koko ja näytön, siellä Halu on myös enemmän ylivoimainen, kun se tulee prosessointitehoa. Halu on varustettu 1 GHz Snapdragon-prosessori Qualcomm kun Wildfire on varustettu 528MHz prosessori samalta valmistajalta. Sen lisäksi prosessori, Desire on myös enemmän muistia kuin Wildfire. Halu on 576MB RAM kun Wildfire on vain 384. Paremmin prosessori ja enemmän muistia tekevät Desire parempi tietojenkäsittelyalustan kokonaisuudessaan kuin Wildfire. Tämä on piste Desire jos aiotte ostaa paljon pelejä ja muuttaa sen kannettava pelialusta. Lisätyn kiihtyvyysanturi on Desire on myös toinen plus pelaamiseen. Paljon pelejä ja jopa tavallisia sovelluksia hyödyntää kiihtyvyysmittarin tarjota täysin eri ohjaus siirtämällä koko laitetta ympärillä.

Yhteenveto:

1. Wildfire on hieman pienempi kuin Halu2. Wildfire LCD-näyttö on pienempi kuin Desire 's LED-näyttö

3. Halu on tehokkaampi prosessori kuin Wildfire

4. Halu on enemmän muistia kuin Wildfire