Ero Xenon ja ZephyrXenon vs Zephyr

Xenon ja Zephyr ovat koodinimillä eri emolevy käyttää erilaisia ​​malleja Xbox 360. Xenon on ensimmäinen ja löytyy Core-versio, joka on paljain luut paketti tarvitaan pelata Xbox 360-pelejä alhaisin kustannuksin. Askel ylös Core-paketti on Pro tai Premium-paketti. Tämä alun perin mukana toimitetaan Zephyr emolevyn mutta korvattiin Falcon emolevyn vuonna 2007.

Helpoin tapa eriyttää Xenon Xbox 360 alkaen Zephyr on tarkastaa, jos se on HDMI-portti; Zephyr on yksi, kun taas Xenon doesnt 't. Portti voi tuntua vähän eroa, mutta se loitsuja valtava ero, jos sinulla on myös muita HD laitteet. Zephyr voidaan liittää HDTV ja näyttää HD päätöslauselmia hienompaa ja yksityiskohtaisempia kuvia . Vaikka Xenon emolevy on myös pystyy käsittelemään saman päätöslauselmia, ettei HD käyttöliittymä tarkoitti se ei pysty lähettämään HD-videota. Vaikka liitetty HDTV-, komponenttivideokaapelit voi antaa vain SD päätöslauselmia. Yksi asia syytä huomata vaikka on se, että vaikka Xbox 360s kanssa Zephyr emolevy on HDMI pystyy, sen ei 't aluksen HDMI-kaapelilla. Joten sinun täytyy ostaa erikseen.

Toinen parannus Zephyr emolevy on parannettu siili, joka kiinnittyy GPU. Vuonna pelikonsoli, on GPU, joka on jatkuvasti kovasti työtä ja tuottaa suuria määriä lämpöä prosessissa. GPU siili on enemmän evien se, joka auttaa siirtämään lämpöä GPU ilmaan. Kun lämpö on ilmassa, se voidaan helposti irrottaa laitteen kautta puhaltimen. Parempi siili pitää GPU jäähdytin ja lieventää ulkoasua näytön esineitä pitkittyneestä käytöstä. Se voi myös auttaa pidentää Xbox 360.Xenon ja Zephyr emolevyn malleja Xbox 360 ovat melko vanhoja ja syrjäyttää muut mallit uudehkoilla laitteissa.

Yhteenveto:

1. Xenon on vanhempi malli kuin Zephyr
2. Xenon löytyy Core Xbox 360, kun Zephyr löytyy joitakin Premium Xbox 360-
3. Zephyr on HDMI-portti, kun Xenon doesnt 't