Ero Skullcandy FMJ ja FMJ 09 

Skullcandy FMJ vs FMJ 09

Skullcandy FMJ ja Skullcandy FMJ 09 viittaavat kuulokkeet. 'FMJ' tarkoittaa 'Full Metal Jacket.' Skullcandy FMJ 09 viitataan tiettyyn malliin FMJ nappikuulokkeita. Skullcandy erottaa kuulokkeet kahteen ryhmään; silmut ja-korvat. Silmut ovat kuulokkeet, jotka istuvat ja saada säätää korvan sisällä. Ne eivät ole täysin eristää kuuntelijaa ympäristön ääniä taas in-korvissa kuulokkeet täysin eristää yksi käyttää sitä mistä tahansa ulkopuolelta ääniä.

Skullcandy FMJ

Skullcandy FMJ viittaa kaikkiin kuulokkeet luokkaan Full Metal Jacket. Ne voisivat olla FMJ 09 tai FMJ 10 ja halkaisijaltaan erilaisia, eri malleja, in-korvissa kuulokkeet, tai yksinkertaisia ​​nappikuulokkeet. Niitä on saatavilla eri väreissä ja eri päättyy kuten kultaa, kromi, jne., Kun taas FMJ 09 viittaa erityisesti tiettyä mallia skullcandy Full Metal Jacket korvanappi.

Skullcandy FMJ 09 on erittäin suosittuja ihmisiä, jotka nauttivat raskas pohja ja kohinan musiikkia kuunnellen. Sitä kutsutaan 'Full Metal Jacket', koska se on täysin valmistettu metallista, vaikka kaapeleita punotaan. Jakaja on myös metallia, ja mikrofonin kaapeli on myös metallia. Ääni laatu on erittäin hyvä. Se on erittäin hyvä taajuus erottaminen, ja mids ja korkeat äänet pidetään kristallinkirkas. Basso pidetään raskas. Ne ovat suosittuja nuorten koska heillä on kallon suunniteltu sitä mikä tekee niistä näyttää jäähtyä.Skullcandy Full Metal Jacket 09

Skullcandy Full Metal Jacket 09 on kaiutin halkaisija 11mm, magneetti tyyli käytetty kuulokkeet on NdFeB. Taajuusalue on 16 kHz: stä 20 kHz. Impedanssi on 16 ohmia. Suurin teho on 500 mW. Kaapelin tyyppi on punottu alumiinia, ja kaapelin pituus on 1. 2m. Johtuen punontaa kaapeli ei helposti sekaisin, ja se ei ole riittävän pehmeä täysin scrunched. Tulppa tyyppi on 3. 5mm kullattu. Sen mukana lisävarusteita kuten Noudata Vaahto vihjeitä, satiini kantopussi, ja kolme erikokoista piin korvan geelejä. Heillä on mikrofoni kaapeli, jonka laatu pidetään myös erittäin hyvä, ja se on äänenvoimakkuuden säätimet. Melunvaimennustoiminnon piirre on se, mitä tekee niistä suosittuja. Ne ovat raskaita verrattuna muihin merkkeihin nappikuulokkeiden tai kuulokkeet johtuen täysmetallirunko. Jotkut ihmiset eivät valittavat kaapelin tekeminen mahtava ääni, kun se hankaa vastaan ​​ruumiin liikuttaessa.

Yhteenveto

 

Skullcandy Full Metal Jacket ja Skullcandy Full Metal Jacket 09 viittaavat luokan Skullcandy kuulokkeet täysi metallirunko ja tietyn mallin täysmetallirunko nappikuulokkeet vastaavasti.