Ero Sähkötekniikka ja elektroniikkaSähkötekniikka vs Elektroniikka

Sähkö on todennäköisesti lähellä alkuun tärkeimmistä edistysaskelista ihmisen teknologiaan. Jokaisen suuret teknistä kehitystä tullut uusia ammatteja, jotka käsittelevät edellä mainittuja tekniikka, kuten sähkö- ja elektroniikka. Suurin ero sähkö- ja elektroniikka on ensisijaisuusperiaatteet jälkimmäinen on vain off-ampua entisen. Elektroniikka tuli paljon myöhemmin, kun elektroniikka kuten tyhjöputkia alkoi tulla ulos ja on kukoistanut syntymistä puolijohteiden ja integroitujen piirien.

On myös suuri ero siihen tarkoitukseen, että sähkö- ja elektroniikkalaitteiden suunnittelu on. Kun sähkötekniikka luotiin, suurin ongelma kohtaamista oli miten luoda merkittäviä sähköä ja tuoda sen missä se 's tarvitaan. Vertailun tuottaa teho ei ole oikeastaan ​​ensisijainen huolenaihe Engineers. Jos elektroniikkateollisuuden, suurin huolenaihe on tietoja; siirto ja tai tietojen käsittelyä varten suunniteltuun tarkoitukseen.

On myös huomattava ero määriä virtaa, että kahden ammatin tyypillisesti käsitellä. Kanssa sähkötekniikka, suuruus vallan käsitellään tyypillisesti vaihtelevat kilowattia, megawattia, ja vielä enemmän. Näillä tasoilla, rikkoutumiseen voi olla hyvin vaarallista, jopa tappava. Siksi turvatoimet käytetään suojaamaan käsittelevä henkilö laitteen. Vuonna elektroniikkateollisuuden, tehon määrän yleensä käsitelty on hyvin pieni; välillä milliwatista wattia. Koska se on tietoa, joka on tärkeää, pitää teho alhaisimmalla mahdollisella tasolla tarkoittaa pienempää tehonkulutusta ja lämmöntuotanto, joka voi olla hyvin merkittävä ongelma elektroniikassa. Tällöin turvatoimia käytetään myös; mutta yleensä suojata laitteita kuin henkilö käsitellä niitä. Jopa staattinen sähkö voi vaurioittaa joidenkin elektronisia komponentteja.Linjat välinen sähkö- ja elektroniikkateollisuus ovat alkaneet hämärtää koska joitakin uusia tekniikoita, kuten tehoelektroniikan. Tehoelektroniikka käyttää elektronisia laitteita siirtää valta mahdollisimman tehokkaasti ilman vieviä muuntajat. Virran kulku ohjataan puolijohteita, jotka voivat rajoittaa tai sallia sen.

Yhteenveto:

Electronics Engineering on off-ampua sähkötekniikan

Sähkötekniikan tyypillisesti toimivat sähköntuotannon ja jakelun samalla elektroniikka insinöörit yleensä työskennellä tiedot