Ero Nikon D90 ja Canon RebelNikon D90 vs. Canon Rebel

Nikon D90 on 12. 3 megapikselin digitaalinen järjestelmäkamera. Osa Nikonin 's D-sarjan, D90 on jatkoa paljon puhutussa D80 C monien kameran ammattilaiset kuin' valokuvaaja 's kamera'. Kamera on varustettu EXPEED että sitä tuottaa hiljainen ja laadukkaita kuvia. Se on sekunnin murto suljin vasteen, ja on jatkuva ampumaradalla jopa 4. 5 kuvaa sekunnissa C mahdollistaa kameran kuvaamaan liikkeen ensimmäisestä viimeiseen toimintaa. D90 on suunniteltu uusi kehitys digitaalisen valokuvauksen, joka tunnetaan DX-muodon CMOS-kuvakenno, kun taas yhdistämällä teknologian aiemmin julkaistut Nikon D300.

Canon Rebel on 12. 2 megapikselin digitaalinen järjestelmäkamera. Se oli suora vastaus joitakin kehittyneempiä kameran teknologiaa, joka edelsi sen suunnitteluun. Siinä on tekniikka suunniteltu erityisesti Canon kamerat, kuten EOS integroitu puhdistusjärjestelmä, Live View toiminto, DIGIC III kuvaprosessori, ja oma CMOS parantaa digitaalista päätöslauselman. Rebel mukana toimitetaan 3. 0 tuuman nestekidenäyttö, joka on yhteensopiva SD- ja SDHC-muistikortteja.

D90 mukana tulee 3 tuuman nestekidenäyttö samoin. Se 's voi kaapata 4. 5 kuvaa sekunnissa 11 pisteen automaattitarkennus. Nikon on kehittänyt oman sommitteluntunnistusjärjestelmä edelleen parantaa kameran' s kyky tunnistaa tiettyjä näkökohtia kohtauksen, ja keskittyä kuvan mukaisesti. Nikon on myös otettu käyttöön uudet tekniikka parantaa laatua kuvan resoluutio C 420 pikselin 3D-värien Matrix II mittausjärjestelmä. Tämä uusin permutaatio D-SLR kamera on lisätty elokuvan funktio C avulla käyttäjä voi ampua elokuvia kolmessa liikkeessä JPEG: 320 x 216 pikseliä, 640 x 424 pikseliä, ja 1280 x 720 pikseliä.

Rebel käyttää analogisesta digitaalisen signaalin muuntaminen, tuella 14 bittinen suoritin, jonka avulla kamera tuottaa digitaalisen datan kanssa suoraviivainen siirtymiä vaaleasta tummaan väriä (mahdollistaa kameran kuvaamaan taivas auringonlaskun ilman ryhmittelyä vaikutus, esimerkiksi). Rebel myös teknologiaa automaattisesti säätää valaistusta alivalottunutta kuvan. Canon on myös tilannut teknologian tarpeen, jotta linssin puhdistaa itsensä, kun pöly putoaa sen C a itsepuhdistuvalla joka kirjaimellisesti ravistaa pölyn pois linssin kun se muodostaa.Yhteenveto:

1. Nikon D90 on 12. 3 megapikselin digijärjestelmäkamera; Canon Rebel on 12. 2 megapikselin digitaalinen järjestelmäkamera.