Ero Wii ja Wii Motion PlusWii vs Wii Motion Plus

Wii on seitsemännen sukupolven pelikonsoli Nintendo. Se on ensimmäinen menestyksekkäästi kaupallistaa liikkeen perustuu pelaamista, jossa käytetään sen Wii Remote. Äskettäin Nintendo ilmoitti vapauttamaan Wii Motion Plus. Miten se eroaa Wii? Ensinnäkin, Wii on pelikonsoli, kun Wii Motion Plus on juuri lisävaruste, joka kiinnittyy Wii Remote. Se ei ole itsenäinen laite tai jopa itsenäinen ohjain. Sinun pitää vielä Wiin yhdessä Wii Remote. Koska se pitää kaukosäätimen sijasta konsolin, sinun täytyy olla enemmän kuin yksi yksikkö Wii Motion Plus jotta samanaikaisesti pelata ystävien kanssa.

Päätavoitteena Wii Motion Plus on lisätty ylimääräisiä antureita, jotka auttavat Wii Remote on mitata liikkeiden soittimen tarkemmin. On selvää, tämä siirto on osittain vaikuttaa muut konsolit featuring erittäin tarkka antureita. Playstation on the Move kun Xbox on Kinect. Anturi on Wii Motion Plus voi poimia pienempiä liikkeitä, että Wii Remote ei pick-up. Peleissä, jotka tukevat sitä, kuten Wii Sports Resort, saat realistisemman tuntuman peliin on lisätty valvontaa. Esimerkiksi pöytätennis peli, Wii Motion Plus voit lisätä takaisin tai ylhäältä spin pallo vain siirtämällä kätesi lyöt palloa. Koska Wii Motion Plus on erillinen lisälaite, se toimii vain pelejä, jotka kehitettiin toiminnallisuudellaan ajatellen. Muut Wii pelit eivät hyödy Wii Motion Plus; vaikka se ei ole välttämätöntä poistaa liitetiedoston pelatessa näitä pelejä.

Menestyksestä Wii Motion Plus Nintendo on sisällytetty toiminnallisuus sen toiminnallisuutta uudempia Wii kaukosäätimet, jotka tulevat Wii. Jos ostit Wii paketti, joka sisältää Wii Remote Plus, sinun ei enää tarvitse ostaa Wii Motion Plus kiinnitys.Yhteenveto:

1. Wii on konsoli, kun Wii Motion Plus on ohjain lisäosa
2. Tarvitset Wii voidakseen käyttää Wii Motion Plus
3. Wii Motion Plus lisätä suuremman tarkkuuden Wii
4. Wii Motion plus toimii vain pelejä kehitetty sitä eikä muita Wii