Ero Samsung Galaxy S3 ja iPhone 5Hiljattain julkaistulla iPhone 5 oli luultavasti kiistanalainen malli linjaa kuin se irtautuu 3. 5 tuuman näytön koon käytetään kaikkiin edellisiin iPhone. Ja tämä on myös suurin ero Galaxy S3 ja iPhone 5. Huolimatta puoli tuumaa kuhmu iPhone 5 näyttö, se on vielä läheskään yhtä suuri kuin 4. 8 tuuman näyttö Galaxy S3. Apple kieltäytyi myös tehdä iPhone 5 laajempi, sillä he uskovat se on täydellinen leveys pitämällä yhdellä kädellä. Sen sijaan he tekivät iPhone 5 pitempi.

On myös suuri ero, kun se tulee prosessointitehoa. Samsung näyttää menevän välitunnilla kaulan nopeuksilla, kun se tulee lisäämään hylsyjen sen puhelimissa. Galaxy S3 on nyt neljä ydintä sitä, kahdesti mitä sen edeltäjä oli. Toisaalta, Apple on hieman arka kanssa päivittävät laitteisto. IPhone 5, kuten iPhone 4S, on edelleen dual core prosessori mutta nudges sen nopeus jopa 1. 2Ghz alkaen tasainen 1GHz.

Akun kesto on toinen ero Galaxy S3 ja iPhone 5 ja tässä mielessä Apple ei ollut lyhyt hämmästyttävä. IPhone 5 onnistuu outlast Galaxy S3 vaikka tämä on akun 50% enemmän kapasiteettia. Tämä johtuu lähinnä optimointeja käyttöön Apple vähentää akun kulutusta. IPhone 5 kuluttaa paljon vähemmän virtaa Internetin selailuun ja toistettaessa videoita. Tämä johtuu siitä, että AMOLED näyttö Galaxy S3 kuluttaa enemmän virtaa, kun näytetään valkoinen, joka on mitä useimmat sivustot käyttävät tausta.

Lopuksi on valtava ero, kun se tulee koko ja paino. Galaxy S3 on 25% raskaampaa kuin iPhone 5, mutta se ei ole niin tärkeää kuin kokoero. Valtava näytön pakottaa koko Galaxy S3 on melko valtava samoin. Jotkut saattavat olla ongelmia sen kanssa, mutta ne, joilla pienemmät kädet joutuvat pidä sitä molemmin käsin voidakseen käyttää sitä oikein. Pitäminen leveys vakio on todennäköisesti hyvä liikkua Apple koska niiden vanhat asiakkaat eivät ole vaikea laitetta.

Yhteenveto:Galaxy S3 on isompi näyttö kuin iPhone 5

Galaxy S3 on quad core prosessori, kun iPhone 5 on dual core prosessori

IPhone 5 paranee akun kuin Galaxy S3