Ero HTC Incredible S ja Apple iPhone 4 HTC Incredible S vs Apple iPhone 4

Incredibe S on puolivälissä pää puhelimen HTC, joka vastaa melko hienosti Apple 'iPhone 4. Monet sen ainesosat ovat jopa parempi kuin iPhone 4. Aluksi näytöllä Incredible S on suurempi kuin näytön iPhone 4. mittaaminen 4 tuumaa, iPhone 4 's 3. 5 tuumaa, se tarjoaa enemmän tilaa videoiden katselua ja Internetin selaamiseen. IPhone 4 ei ole hieman reunan päätöslauselmassa, mutta ero on paljon vähemmän merkittävä kuin kokoero, ja useimmat ihmiset luultavasti voittanut 'edes huomaa sitä.

Kun se tulee kameroiden pienimmille Incredible S on parempi silmälasit. Sen tärkein kamera on resoluutio on 8 megapikseliä iPhone 4 's 5 megapikseliä. Ja toissijainen kamerat ovat päätöslauselmat 1. 3megapixels ja 0,3 megapikseliä vastaavasti. Luultavasti voittanut' t ilmoitus paljon eroa kanssa valokuvia ja videoita, vaikka kuten iPhone 4 kamera ottaa erittäin hienoja kuvia. Suurin videon resoluutio on sama molemmille 720p.

Piirre, että iPhone 4 doesnt 't on on FM-radiovastaanotin. Vastaanotin mahdollistaa Incredible S vastaanottaa FM-asemaa alueella. Tämä on erittäin hyödyllistä, jos sinulla on paikallinen asema, että haluat kuunnella, sillä Incredible S voi helposti korvata kannettava radio.Kun se tulee ohjelmisto käynnissä puhelimissa, ne ovat melko erilaisia. IPhone 4 on iOS taas Incredible S on Android. Tässä vaiheessa olisi väärin sanoa, että yksi on parempi kuin muut, koska ne ovat molemmat saavuttaneet sellaisen hienosäätö ja suosiota, ja olet luultavasti löytää vastaavia sovelluksia joko alustalla. Kuitenkin, jos sinulla on paljon Applen tuotteita, kuten iPod, iPad, Mac ja Apple TV, sitten iPhone 4 ja iOS antaisi sinulle paremman integroinnin näiden muiden tuotteiden. Sillä Incredible S ja Android, saat yhtenäisempi kokemus monilla matkapuhelin malleja ja tuotemerkkejä. Joten jos päätät vaihtaa Incredible S toisen Android puhelin, olisit entuudestaan ​​tuttu käyttöliittymä.

Yhteenveto:

1. Incredible S on isompi näyttö kuin iPhone 4.
2. Incredible S on paremmat kamerat kuin iPhone 4.
3. Incredible S on radio, kun taas iPhone 4 doesnt 't.
4. iPhone 4 on enemmän muistia kuin Incredible S.