Ero analogisten ja digitaalisten TransmissionAnalogiset vs. Digital Transmission

Analoginen siirto on menetelmä välittää äänen, datan, kuvan, signaali, tai videon tietoja. Se käyttää jatkuvan signaalin vaihteleva amplitudi, vaihe, tai toisen omaisuutta, joka on suhteessa erityispiirre muuttujaan. Analoginen siirto voi tarkoittaa, että lähetys on siirto analogisen lähteen signaalin, joka käyttää analogista modulaatiota menetelmän (tai varianssi yhden tai useamman ominaisuuden korkean taajuuden määräajoin aaltoa, joka tunnetaan myös kantoaaltosignaali). FM- ja AM ovat esimerkkejä tällaisista modulaatio. Siirto voidaan myös käyttää modulaatiota ei ole lainkaan. Se on varsinkin informaatiosignaalin, joka vaihtelee jatkuvasti.

Tiedonsiirto (eli digitaalinen lähetys tai digitaalisen viestinnän) on kirjaimellisesti tiedonsiirto yli pisteen (tai monipisteyhteyttä) siirtovälineen Csuch kuten kupari- johdot, optiset kuidut, langattoman viestinnän media, tai tallennusvälineitä. Tiedot, jotka on siirrettävä usein edustettuina sähkömagneettisen signaalin (kuten mikroaaltouuni). Digitaalinen lähetys siirtää viestejä huomaamattomasti. Nämä viestit edustaa sekvenssi pulssien kautta linjan koodia. Nämä viestit ovat myös edustaa vähäisempiä aallon muotoja, jotka aina vaihtelevat. Joko niin, ne esitetään käyttämällä digitaalista modulaatiota menetelmällä.

Analoginen siirto on voitava kuljetetaan jossakin peräti neljällä tavalla: parikaapeli tai koaksiaalikaapeli kautta valokaapeli, ilmassa tai veden läpi. On kuitenkin vain kahta perustyyppiä analogisen lähetyksen. Ensimmäinen tunnetaan amplitudimodulaatio (tai AM). Tämä on tekniikka, jota käytetään sähköisen viestinnän ja toimii vuorottelemalla vahvuus lähetetyn signaalin suhteen, mitä tietoja lähetetään. Toinen tunnetaan taajuusmodulaatio (tai FM). Tämän tyyppinen viestintä välittää tietoa yli kantoaalto, kuten AM lähetyksen. Kuitenkin FM viestintä vuorottelee taajuuden lähetetyn signaalin.Tiedot, jotka välitetään digitaalisen lähetyksen voi olla digitaalinen viestejä, jotka ovat alkuperältään tietolähteen (tietokone tai näppäimistöä, esimerkiksi). Kuitenkin tämä lähetetty data voi olla peräisin myös analogisen signaalin (puhelun tai videosignaalin, esimerkiksi). Sitä voidaan sitten digitoidaan bittivirraksi käyttäen pulssikoodimodulointia (tai PCM) Cor jopa kehittyneempää lähde koodausjärjestelmillä. Koodaus datan suoritetaan käyttäen koodekkia laitteita.

Yhteenveto:
1. Analoginen siirto välittää äänen, datan, kuvan, signaali, tai videon tietoja käyttämällä informaatiosignaalin, joka on jatkuvasti vaihteleva; digitaalinen siirto siirtää tietoja yli siirtovälineen huomaamattomasti.