Ero Blackberry z10 ja Galaxy s3Blackberry z10 vs Galaxy S3

 Karhunvatukka z10 on uusin älypuhelin vapauttaa päättäjät karhunvatukka, Research in Motion. Julkaisupäivä tämän puhelimen oli tammikuu 2013 ja se näyttää olevan puhelimeen aiheuttaa väreilyä yritysmaailmassa. S3 toisaalta on älypuhelin, joka on ottanut maailman myrskyn ottamalla käyttöön melko ainutlaatuinen älypuhelin, joka on nähnyt suurta peukalot ups useimmista arvion ja on johtanut Samsung rake hullu voittoja. Siksi on tärkeää tietää, kumpi näistä kahdesta puhelimissa parhaiten hyödyntää.

Z10 tulee virtansa uuden BB10 ohjelmistoja, kuten RIM yrittää saada osuuden tuottoisa älypuhelin markkinoille. S3 toisaalta voidaan sanoa olevan suosituin älypuhelin julkaistiin vuonna 2012. Tämä puhelin on tehnyt Samsung osuma korkeimmalle myynti ja tulot.

Z10 mukana 4. 2 tuuman kapasitiivinen kosketusnäyttö, joka pystyy tuottamaan 355 ppi tiheys tarjouksen tuottaa terävän ja selkeän kuvan loppukäyttäjälle. Rakentaa mukana 1. 5 GHz: n suoritin, jossa on 2 Gt RAM ja 16 Gt tallennustilaa. Säilytystilaa voidaan laajentaa 64 Gt. Kamera valmiuksia Z10 ovat 8 MP takaisin kamera ja 2 megapikselin kamera edessä, joka on erityisen suotavaa auttaa videoneuvottelut. Iso plussa etu- kamera on sisällyttäminen Time Shift-tila, jonka avulla käyttäjät voivat paikantaa ja säätää visuaalisia elementtejä kuvan, joka tulee näkyviin, varmistaa, että parhaan kuvanlaadun saavutetaan.

Z10 on mukana useita hienoja ominaisuuksia uuden käyttöjärjestelmän, joka varmasti juonittelua sinulle. Sen mukana valinta eleitä, joita voit käyttää toimiessaan puhelinta. Näitä ovat pyyhkäisemällä, hana, nipistämällä ja käänteinen hyppysellinen. Jotkut todella mielenkiintoinen sulkeumia OS kuuluu Balance, Hub, Muista ja Story Maker.

Tärkein rajoittava puhelimen kanssa on, että sen kamera ei ole yhtä terävä kuin voisi odottaa vakavaa huippuluokan älypuhelimen, jossa ajatus mielessä, että puhelimessa on 8 megapikselin kamera. Toinen tärkeä haaste, RIM kasvot on, että on hyvin vähän sovellukset, joita voidaan käyttää puhelimessa.

S3 toisaalta mukana 4. 8 tuuman näyttö, joka joka on päällystetty gorilla lasi varmistaa erinomaisen näkymän edessä ruudussa ei naarmuja tulossa näytölle helposti. Se toimii Ice Cream Sandwich käyttöjärjestelmä, vaan sallii päivittää Jelly Bean. Ostaessaan S3, saat yhden kanssa 16 Gt tai joka tulee 32 Gt sisäistä tallennuskapasiteettia. Jos enemmän tilaa tarvitaan, se voidaan laajentaa edelleen 64 Gt. Voit suorittaa puhelin, S3 käyttää 1. 4 GHz: n suoritin, jossa on 1 Gt RAM-muistia. Se on kamera 8 MP takana ja 1. 9 MP kamera edessä.

YhteenvetoS3 julkaistu toukokuussa 2013 Samsung

Z10 julkaisi tammikuu 2013 RIM

S3 on 4. 8 tuuman näyttö Z 10, jossa on 4. 2 tuuman näyttö

Z10 toimii on 1. 5 GHz, jossa 2 Gt RAM-muistia

S3 on 1. 4 GHz käyttöjärjestelmä 1GB RAM

Z10 toimii BB10 OS kun S3 Ice Cream Sandwich tai Jelly Bean.