Ero MacBook ja MacBook AirMacBook vs MacBook Air

Apple on tuottanut erilaisia ​​tietokoneiden MacBook on sen kannettava linja. Toisen tyyppinen Apple kannettavat on MacBook Air. Sen tärkein ero MacBook on keskittyminen on erittäin kannettava. Verrattuna MacBook, MacBook Air on paljon ohuempi ja usein painaa alle puolet painosta. Mutta tämän saavuttamiseksi, uhrauksia tarvittiin kannalta ominaisuuksia.

Ensimmäinen uhri on käyttää matalan jännitteen prosessorit, jotka eivät toimi yhtä hyvin kuin säännölliset prosessorit. Alhainen jännite prosessori kuluttaa vähemmän energiaa, mikä tarkoittaa, että MacBook Air voi olla pidempi akun tai käyttää pienempää akkua. Se tuottaa myös vähemmän lämpöä, mikä vähentää sen ilmavirran tarpeet ja koko siili. Tähän liittyvä ero näiden kahden välillä on kytkin SSD (Solid State Drives) on MacBook Air. SSD myös kuluttavat vähemmän virtaa mutta toimivat paremmin kuin perinteiset kiintolevyt mutta kustannukset kapasiteetin. Vaikka MacBookit on ajaa jopa 500 Gt tai jopa enemmän, MacBook Air latvat klo 256GB. Tämä lisää myös huomattava määrä hinta yksikön SSD ovat erittäin kalliita.

MacBook, kuten useimmissa kannettavissa, on optinen asema, jossa voit toistaa DVD-elokuvia, asentaa ohjelmia, ja jopa siirtää tiedostoja. Mutta suurimman osan ajasta, varsinkin kun olet liikkeellä, tämä ei ole käytössä ja vain kuollutta painoa. Apple päätti poistaa optinen asema MacBook Air, aivan kuten useimmat minikannettavat pienentää kokoa ja painoa. Ulkoinen asema voidaan käyttää MacBook Air aikoina, kun sitä tarvitaan.Yksi tärkeimmistä haittoja, että MacBook Air doesnt 't on on ajanmukaistettavuus. Lähes kaikki sen osat eivät ole käyttäjän vaihdettavissa. Edes akku ei ole helposti saatavilla, ja sitä on tuonut Apple Store vaihdettava. Toisaalta monissa osissa MacBook voidaan korvata aivan kuten useimmissa kannettavissa. Voit vaihtaa paristot itse ja voit olla se huoltaa lisätä muistia tai vaihtaa isompi kapasiteetti ajaa.

Yhteenveto:

1. MacBook Air on paljon ohuempi ja kevyempi kuin MacBook
2. MacBook Air käyttää matalan jännitteen prosessorit, kun MacBook doesnt 't
3. MacBook Air käyttää flash-muistia varastointiin, kun MacBook doesnt 't
4. MacBook Air doesnt 't ole optista asemaa, kun MacBook tekee