Ero Dell Venue ja iPhone 4Dell Venue vs. iPhone 4

Paikka on vain yksi uskaltautuvat älypuhelinmarkkinoiden Delliltä. Ei todellakaan ole se 't mitään uusia ominaisuuksia, joita ei jo löytää muita puhelimia. Joten' s vertaa sitä iPhone 4; epäilemättä, suosituin älypuhelin tänään. Voit aloittaa pois, paikka on hieman suurempi ja painavampi kuin iPhone 4. kokoero voidaan helposti johtuvan suurempi näyttö on Venue joka on 4. 1 tuuman näyttö verrattuna iPhoneen 's 3. 5- tuuman näyttö. Dell meni myös Samsung 's AMOLED näyttö sijaan TFT LCD joka löytäisitte iPhone 4. AMOLED sanotaan olevan parempi kuin TFT monin tavoin, kuten; selkeys, paksuus, ja virrankulutus.

Jotain, joka Dell päätti luopua on runsaasti säilytystilaa. The Venue on vain 1 Gt ROM, ja suurin osa siitä ei olisi käyttäjän saatavilla. Sen sijaan iPhone 4 tulee 16GB ja 32GB. Paikka on täysin riippuvainen microSD-korttipaikka varastointiin. Tämä tarkoittaa sitä, että käyttäjät ovat melko velvoitettu ostaa muistikortille vain on median puhelimellaan.

Dell on päättänyt mennä minne suuntaus on menossa ja varustaa Paikka, jossa on korkeamman resoluution 8 megapikselin kamera. Useimmissa puhelimissa on tällä hetkellä 5 megapikselin kamerat kuten iPhone. Suurin vaikutus korkeamman resoluution kamera on kyky tarkastella sitä korkeamman resoluution näyttöjä tai tulostaa sen suurissa muodoissa ilman säröä. Suhteen kuvanlaadun, siellä ei pitäisi 't olla paljon eroa.Ratkaiseva tekijä välillä Paikka ja iPhone 4 on käyttöjärjestelmä. IPhone OS on yksinomaan Applen tuotteita, mutta sillä on laaja valikoima sovelluksia ja hyvin yksinkertainen käyttöliittymä. Paikka on vain yksi monista Android puhelimia markkinoille. Android on melko paljon par kanssa iPhone OS kun se tulee sovelluksia ja käyttöliittymän parannukset. Tärkein etu, Android puhelin on sen erittäin nopea kehitys uusia ominaisuuksia lisätään joka kerta. Android käyttävät myös monia toinen puhelin päättäjät joten on tervettä kilpailua, joka on hyvä kasvu.

Yhteenveto:

1. Paikka on hieman suurempi ja painavampi kuin iPhone 4.
2. Venue on suurempi näyttö kuin iPhone 4.
3. Venue on hyvin vähän muistia verrattuna iPhone 4.
4. Venue on suurempi resoluution kamera kuin iPhone 4.