Ero Samsung Galaxy S II ja Apple iPhone 4 Samsung Galaxy S II vs Apple iPhone 4

Älypuhelimet paranevat koko ajan. Galaxy S II on parannettu versio onnistuneen Galaxy S kun taas iPhone 4 on neljäs versio, tietenkin, Apple 'on hyvin suosittu iPhone-sarjan. IPhone 4 on vanhempi kuin Galaxy S, ja on odotettavissa, että Galaxy S II olisi parempi silmälasit. Ensinnäkin, anturielektroniikan ja muut sisäiset laitteisto Galaxy S II ovat merkittävästi paremmat featuring kahden ytimen prosessorit ja kehittynyt Grafiikkaprosessori.

Galaxy S II on kasvattaneet ante entisestään asettamalla suurempi 4. 3-tuumainen näyttö dwar jo pienemmän 3. 5-tuumainen näyttö iPhone 4. Galaxy S II myös käyttää AMOLED näyttö, kun taas
iPhone 4 käyttää TFT LCD-näyttö. On olemassa monia etuja AMOLED, joita ei voida saavuttaa TFT. Ainoa valopilkku iPhone 4 on sen erittäin korkea pikselimäärä; vaikka se on edelleen kiistanalaista, onko useimmat ihmiset voivat erottaa eroa.

Kamera on yksi tärkeimmistä ominaisuuksista iPhone 4. Se kestää erinomaisesti stillkuvia ja 720p. Edeltäjä Galaxy S II jo tekee tämän. Parantua, Galaxy S II on varustettu
8 megapikselin kamera, joka vie 720p ja jopa 1080p videoCfar parempia kuin mitä iPhone 4 on.

Joillekin se voi olla vaikutusta, että iPhone 4 doesnt 't ole käyttäjän vaihdettavissa olevia osia. Voit' t swap pois akkua tai asentaa muistikortille. Voit tehdä nämä kaksi asiaa kanssa Galaxy S II lisäämällä edelleen sen käytettävyyttä. Galaxy S II omistajat Don 't tarvitse olla puhelimessaan huolletaan, jos akku loppuu ja voi myös tehdä varaosia kovaa käyttöä päivää.Lopuksi vaikka kaikki lisäykset, Galaxy S II vielä onnistuu voittamaan iPhone 4 painon suhteen. Se on myös hieman ohuempi kuin iPhone 4; vaikka, se on sekä pidempi ja leveämpi, koska isompi näyttö.

Yhteenveto:

1. Galaxy S II on paljon voimakkaampi puhelin kuin iPhone 4.
2. Galaxy S II on isompi näyttö kuin iPhone 4.
3. Galaxy S II kamera on paljon parempi kuin iPhone 4 kamera.
4. Galaxy S II on käyttäjän vaihdettavissa osiin, kun iPhone 4 doesnt 't.