Ero iTouch ja iPod Touch



iTouch vs iPod Touch

Nimet Apple 's tuotteet ovat erittäin suosittuja, osittain siksi, että tuotteiden' menestys ja osittain siksi, että yhtäläisyys heidän nimensä. Siellä 's iPhone, iPad ja iPod. On kuitenkin hieman hämmennystä kaksi nimeä, iTouch ja iPod Touch. Todellisuudessa ei ole oikeastaan ​​mitään eroa iPod Touch ja iTouch koska ne molemmat viittaavat saman tuotteen.

IPod on Apple 's musiikkisoitin, joka tuli kannettavan musiikin markkinat vuonna 2001 ja on ollut kiistaton markkinajohtaja lähtien. Vuosien varrella useita muunnelmia iPod ilmestyi. Vuodesta klassinen versio oli myös iPod Mini, iPod photo, iPod Nano ja iPod Shuffle, ja iPod Touch. Kun monia tuotteita Apple on oikeastaan ​​yhtään nimetty iTouch. Se on vain epävirallinen nimi, että monet käyttäjät ovat antaneet iPod Touch. sekaannus iPod Touch todennäköisesti varret sen poikkeamat tavallista iPod suunnittelu. se on lähes identtinen iPhone mutta ilman kutsuvan ominaisuuksia. Tämä todennäköisesti johtanut jotkut ihmiset ajattelevat, että se on täysin erilainen tuote ja ei kuulu iPod linjan. Toiset vain ajattelin nimi liian pitkä ja käytetty 'iTouch' lyhenteenä nimi.

Riippumatta siitä, onko sitä kutsutaan iPod Touch tai iTouch, ei ole mitään eroa siinä, mitä saat. Aivan kuten iPhone, iPod Touch tai iTouch on kosketusnäyttö sijasta ikonin valintapyörää joka on löytynyt muita iPodeihin. Toinen asia, joka erottaa iPod Touch muista iPodien on IOS-käyttöjärjestelmä, joka käyttää myös iPhone ja iPad. Käytännössä tämä antaa iPod Touch käyttää sovelluksia, jotka on luotu iPhone. Joten voit saada pelejä ja muuta vastaavaa iPod Touch.



Suunnittelu iPod Touch on melko samanlainen kuin iPhone. Monet kriitikot epäilivät tämä on hyvä liikkua, koska se on pohjimmiltaan käsitellään iPhone, joka voi soittaa puheluja. On loogisempaa vain saada iPhone ja saada kaikki ominaisuudet, tai saada yksi halvempia iPodeja, jotka tarjoavat ydin laitteen toiminnallisuutta.

Yhteenveto: