Ero Prisoner ja InmatePrisoner vs Inmate

Termi 'vanki' ja 'vanki' viittaavat ketään, joka on vapaudenriiston tai vapauden vastaan ​​hänen toiveitaan ja rajoittuu vuoksi väkivaltaista rajoitusten ja vankeudessa. Tätä termiä käytetään lähinnä ihmisille oikeudenkäyntiä tai ihmisiä, jotka ovat suorittamassa rangaistusta vankilassa. Tuomari jolla henkilö tuomitaan vankeuteen ja henkilö menee vankilaan johtuen lause kutsutaan vanki tai vanki. 'Vanki' voi myös tarkoittaa asuville potilaille sairaalassa.

Vanki
'Vanki' viittaa yhteen asukkaiden talon tai asunnon, jossa;

Jokaisella on rajoittunut johtuen vankeusrangaistus ohi tuomari.
Eristetään sairaalassa koska joitakin terveydellisiä ongelmia hyvin pitkäksi aikaa.
Joku, joka syntyi kyseisen katon.

Hoidettavan henkilön sairaalassa valvotusti ja suljetussa astiassa kutsutaan myös laitoshoito taas henkilö kärsimään rangaistusta rikoksesta kutsutaan vanki.

Mukaan Michael Santos, joka on itse vanki suorittaa rangaistusta yli 25 vuotta vankilassa, 'vanki' tarkoittaa niitä vankeja, jotka tulevat läheisesti sääntöjen toimielimen. He yrittävät käydä seurustella kanssa henkilökunnan jäsenet, joskus tunnistaa enemmän vankinsa tai henkilöstön pikemminkin kuin muut vangit. 'Malli vankeja' ei viittaa ole snitches, mutta ne saattavat raportoida anonyymisti toimihenkilöille joitakin virheeseen, jos he eivät pidä käyttäytymistä muiden vankien. Vangeilla yrittää edetä niiden asemaa vankilan yrittämällä kommunikoida henkilöstön jäsenten ja henkilökunnan jäsentä vastineeksi luottaa niitä auttaa heitä ylläpitämään järjestystä vankilassa. Vangit pidetään hyvin erilainen kuin muut vangit, joiden katsotaan vankeja. Vain vankilaympäristössä ja kokemusta vankilaympäristössä voi todella selittää eron käyttäytymisen välillä.Vanki

Vanki on joku, joka on vapaudenriiston tai vapauden vastaan ​​hänen toiveitaan ja rajoittuu vuoksi väkivaltaista rajoituksia ja vankeudessa vankilassa. Vangit voivat olla miehiä tai naisia, jotka ovat vanginneet vihollinen sodan aikana tai ihmisiä, jotka on tuomittu tuomari palvella vankeuteen tietyn aikaa vankilassa.
'Prisoner' on juridinen termi, jota käytetään henkilö joutuu syytteeseen joidenkin törkeästä. Termi 'vanki' ei käytetä henkilön syytetään rikkomus.

Yhteenveto:

1. 'Prisoner' ja 'vanki' viittaavat ketään, joka on vapaudenriiston tai vapauden vastaan ​​hänen toiveitaan ja rajoittuu vuoksi väkivaltaista rajoitusten ja vankeudessa.