Ero TM ja RTM vs R

Katso ympärilleen asioita, joita sinulla on talossa, ja on todennäköistä, että näitä asioita, onko suosikki suklaapatukka tai hammastahnaa sinulla on kylpyhuone, on joko symbolit A tai ?? niitä. Koska ne ovat erittäin yleisiä symboleja, monet saattavat nähdä nämä kaksi merkkiä kuin hyvin samanlaisia ​​niiden käytön ja tarkoituksen, mutta todellisuudessa monet eroja.

Symboli A edustaa sanan 'tavaramerkki'. Se annetaan teollisuustuotteiden samalla tavalla kuin antaisi painetun materiaalin tekijänoikeuksia. Hetki tekijältä on käsikirjoitus painettu ja julkaistu, se luokitellaan automaattisesti tekijänoikeussuojaa. Kun kyseessä on tuotteessa, joka on uusi, ainutlaatuinen ja käynnisti markkinoille, se annetaan 'tavaramerkki' symboli. Sijoittamalla tavaramerkkisymbolilla vieressä tuotteen nimi ja logo tuotteeseen liittyvät, se automaattisesti opastaa kuluttajia että nämä ovat ominaisuuksia yritys, joka on valmistanut tuotteen. Kuka tahansa voi käyttää tavaramerkkisymbolin kun he kehittävät ja valmistavat tietyn tuotteen, että ne vapauttavat markkinoille.

Toisaalta, käyttämällä symbolia ?? tarkoittaa, että tuote 'nimi ja logo ovat rekisteröityjä tavaramerkkejä. Kuten nimi kertoo, rekisteröity tavaramerkki on ainoastaan ​​tarjotaan nimen vieressä tuotteita ja logoja, jotka on asianmukaisesti rekisteröity yhtiön tavaramerkki toimistoissa, kaupungin sisällä tai maa valmistus. jotta tuote 'nimi ja logo pysyvät rekisteröityjä tavaramerkkejä, niiden rekisteröinti on uusittava muutaman vuoden välein; kanssa aika riippuen määräyksiin tavaramerkki toimisto, johon se on rekisteröity.Näin ollen, tuotenimet ja logot, jotka kantavat ?? symboli oikeudellisesti suojaa tavaramerkkirikkomukseksi verrattuna niihin, jotka vain pelkästään kuljettaa a? symboli. Koska yritys pystyy saavat nimensä / logot rekisteröity, muut yritykset eivät voi enää käyttää näitä nimiä tai logoja. Toisaalta yritykset, jotka ainoastaan ​​pitävät tavaramerkkisymbolin vieressä heidän tuotteensa 's logot ja tuotenimet ei voi jättää tavaramerkkirikkomukseksi puvut vastaan ​​toinen yritys, joka käyttää samaa nimeä ja logoa, koska mikä tahansa yritys voi vain liittää tavaramerkkisymbolin ei edellytä minkäänlaista rekisteröitymistä. Joten vaikka se voi olla ikävä on tavaramerkki rekisteröity, se on enemmän hyötyä pitkällä aikavälillä.

Yhteenveto:

1. A ja ?? symboleja käytetään vieressä nimet ja logot tuotteita, jotka valmistetaan ja myydään markkinoilla.
2. Tavaramerkin symboli voidaan kiinnittää yrityksen nimen ja logon heidän tuotteensa heti kun se on kehitetty ja valmistettu. Toisaalta, rekisteröidyn tavaramerkin käyttö voidaan käyttää vain tuotteiden nimet ja logot, jotka on rekisteröity.