Ero Hyväksy ja AuthorizeHyväksy vs Valtuuta
Hyväksy ja sallivat ovat Englanti verbejä, jotka molemmat liittyvät osoitus vakuutuksen kohti teko tai esine. Ne ovat kuitenkin kaksi erillistä verbejä käytetään eri yhteyksissä.
Hyväksy määritelmän tarkoitetaan sen vahvistamista, ratifioida tai seuraamus virallisesti tai suositella tai osin yhtä hyviä. Se on osoitus hyväksynnän kohti suotuisan tai miellyttävä asia tai toimintaa. Toisaalta, valtuuttaa, kirjoitetaan myös sallia tarkoittaa myöntää välys, siirtää valtaa tai siirtää. Enemmän kuin olla myönteinen ilmaus, se on ennakoivaa laajentaminen viranomaisen toiselle henkilölle tai kanteen harjoittaakseen suotuisa pyrkimyksiä. Pohjimmiltaan luvan on lisäksi kerros se-, että on se hyväksyy, samalla annetaan jatkaa mitä on hyväksytty. Se kuulostaa enemmän hallitseva kuin hyväksyä. Kun joku sanoo 'minä valtuuttaa teitä ilmaan show televisiossa', se tarkoittaa, että ensimmäinen, hän hyväksyy show 'soveltuvuus televisiossa ja toiseksi hänellä on valtuudet antaa tuuletuksen ja hän haluaa laajentaa sen omistajille osoittavat. Tällöin selvitys olisi todennäköisesti peräisin johtajalle, tv-verkon omistaja, tai joku on suuri vaikutus, että tv-teollisuus. katsovat jos joku sanoo 'hyväksyn tuuletuksen show televisiossa' , se tarkoittaa, että hän pitää kunnossa ja hyvä ilma show televisiossa. hän ei välttämättä tarvitse olla arvovaltainen oikeuksia voida sanoa tätä. Anyone- alkaen nöyrä TV tuulettimen kaapeliin ylhäältä dog- voi sanoa ja keskimääräinen julkilausuman. toisessa esimerkissä, joka sanoo, 'Useimmat ihmiset hyväksyy esto-politiikkaa', se tarkoittaa, että ihmiset pitävät politiikkaa hyvä mutta doesnt 'T välttämättä tarkoita, että heidän oli sama suostumus että toi sen ollessa. Sitä vastoin jos lause sanoo 'Ihmiset valtuutti esto-politiikkaa', niin oletetaan, että ne todellakin ovat sananvaltaa politiikan käyttää ja halutessaan laittaa mainitun politiikan toimeenpanemiseksi.
Toista huomata, hyväksyä on sopivampi käsiteltäessä jotain irrotettu point-of-view. Esimerkiksi kun joku sanoo 'minä hyväksyä avioliitto' tai 'Hän hyväksyy uuden terveys Bill', on virtuaalinen välinen etäisyys yhden hyväksymis- ja joka on hyväksytty. Hyväksyjä näkee ja ajattelee sen ulkopuolisen 'näkökulmasta. Sen lisäksi, että hyväksyjä ei ole todellista suoraa osallistumista aiheeseen.? Kuten sallivat, pitäisi olla tiiviisti mukana välillä myöntäjä ja yksi on sallittu. Entinen käytännössä ulottuu valtaansa jälkimmäiseen, niin että tällaisella laajennetun valtaa, myöntäjä voi vahvistaa, minkä hän hyväksyy. esimerkiksi väittämässä 'Valtuutan kielto tupakoinnin julkisissa ajoneuvoissa', puhuja valtuutetaan teko kielletään tupakointi ja itse asiassa toteuttaa sen alueella.? Hän voi olla kaupunginjohtaja tai joka on hallitseva sananvaltaa toteuttamisen suurhankkeiden.? in 'minä valtuuttaa voit myydä kaikki minun ominaisuudet' , vaikka puhuja välittää tämän suostumuksella toiselle henkilölle, se on silti hänen viranomainen, joka vastaa itse teosta myy kaikki hänen ominaisuuksia.
YhteenvetoSallia eikä hyväksyä ovat verbejä, jotka molemmat liittyvät myöntävä reaktion kohti kohdetta tai toimintaa.

Hyväksy keinoja vahvistaa tai kehua, kun valtuuttaa tarkoittaa valtuuttaa.

Hyväksy on pelkkä ilmaus hyväksymisen kohti suotuisan objekti. Valtuuta on hyväksyntä ja samalla ennakoivasti laajennus vallan harjoittaakseen mikä on hyväksytty.