Ero Bail ja BondEro Bail Vs Bond

Takuita ja side ovat kaksi yleisintä oikeudellisesti että ihmiset usein kuulla julkisesti, mediassa tai muussa paikassa, vaikka ne eivät ole todella osaksi koko oikeusjärjestelmään. Näin ollen on erittäin tärkeää tietää niiden erot.

Koska alku, saatetaan sekoittaa asetettu välillä merkitykset takuita ja side, koska on olemassa paljon ihmisiä, jotka käyttävät näitä termejä samassa merkityksessä vaikka sen ei pitäisi 't olla kyse. Pohjimmiltaan takuita on jotain raha- että henkilö maksaa jotta hänet vapautetaan vankilasta, ainakin väliaikaisesti. päinvastoin, sidos on mikä tahansa menetelmä tai liiketoimen tekemän veloitetaan rikoksesta rikoksentekijä hänelle nostaa tarpeeksi takuita rahaa siinä tapauksessa, että hänellä ei ole varoja maksaa itse .

Takuita on annettu parametri tuomarin vastaava henkilö maksua, joka on edelleen vireillä tutkimus (vastaaja). Useimmissa tapauksissa tämä raha seuraamusta julistetaan koska tuomari on riittävän varma, että vastaaja edelleen raportoi oikeudenkäyntiä keskellä väliaikaisesti päästetään vankilasta. Siinä tapauksessa, että tuomari pelko tai olla kyseenalainen muuten aivan erityisesti erittäin vakavalla rikosten, niin hän voi halutessaan olla vastaajalle jäädä vankilaan pidemmäksi ajaksi ilman mahdollisuutta lähettämistä minkäänlaista takuita.Takuita, käteisellä, voidaan vielä palauttaa vastaajalle vasta osallistuvat koko suullisessa käsittelyssä. Tässä yhteydessä onko hän voittaa tai hävitä tapauksessa vastaaja voi silti vaatia takuita palautusta. Että 's miksi bail on eräänlaista turvallisia maksutapoja. Jos hän kuitenkin doesnt' t raportti tai osallistua kokeisiin sitten bail summa automaattisesti menetetään tuomioistuimelle, puhumattakaan sitä oikeutettua toisen rikoksen (epäonnistuminen raportoida tuomioistuin).

Kun kyseessä sidoksen, bond agentti (orjat) vastaa raha- velvollisuus takuita jos vastaaja allekirjoittaa sopimuksen lupauksen osallistua oikeudenkäynneissä, maksamalla ylimääräistä etuja ja tietenkin maksaa lainattu summa. Usein sidos aine vaatii eräänlainen vakuuden vastaajalta, jotta nämä voivat lainata rahaa hänen tilapäisen takuita. Lopussa tapauksessa oikeudenkäynnin, maksetut varat sidos aineen takuita vastaaja luonnollisesti palautetaan ne (ei vastaajalle).

1. takuita on käteistä maksama vastaajan hänen tilapäinen vapautumisensa kun sidos on maksama toinen osapuoli (bond aine) siinä tapauksessa, että vastaaja doesnt 't on resursseja maksaa bail tuolloin .