Ero Polygamy ja kaksinnaiminenMoniavioisuus vs kaksinnaiminen

Voisi on helppo määritellä termit 'moniavioisuus' ja 'kaksinnaiminen' by selvästi katsomalla heidän etuliitteitä. Se johtuu siitä, että jos kirjaimellisesti kääntää 'gamy', joka tarkoittaa 'avioliitto' ja etuliite 'poly' tarkoittaa 'monta' ja 'bi' kuin 'kaksi', niin voit keksiä määritelmien kanssa entisen kuin 'monet avioliitot 'ja jälkimmäinen' kaksi avioliitot. ' Mutta tämä ei ole oikeastaan ​​todellinen merkitys jälkimmäisen. Pikemminkin se on vain, tavallaan hieman totta.

Tarkasti ottaen, kaksinnaiminen on rikos tuomioistuimessa käytettyä kun laillisesti naimisissa yksittäisiä nai toisen tai muita puolison jälkeen ennen laillista avioliittoa. Sen sijaan, moniavioisuus on, kun on useampi kuin yksi puolisoineen samanaikaisesti. Tämä osoittaa selvästi, että erot kaksinnaiminen ja moniavioisuus eivät perustu määrä kaverit, puolisot tai avioliittoja.

Perusteet kaksinnaiminen myös täyttyvät, kun 'uudelleen ottaa kaksi oikeudellista avioliittoa ja vielä kumpikaan tietää, että olet' uudelleen laillisesti naimisissa toisen kumppanin. Tämän seurauksena kaksiavioinen henkilö päätyy on kaksi avioliiton lisenssejä. Vuonna oikeudessa, ensimmäinen pidetään oikeudellisten asia.

Moniavioisuus on enemmän uskonnollinen käytäntö, joka sallii kotitalouden pään kotiin useampia puoliso. Silmiinpistävä ero moniavioisuus alkaen kaksinnaiminen on, että kun moniavioinen pää tuo kotiin enemmän kuin yksi puoliso, nämä puolisot tietävät toistensa 'olemassaolo elämässä kotitalouden pään. Niitä jopa katsotaan olevan osa yhtä suurta perhettä ja ovat mukavia elävät yhdessä ja jakaa rakkautta kumppaninsa.Kannalta rangaistus, rangaistus kaksinnaiminen on useita eroja. Jos kaksiavioinen henkilö avioituu uudelleen toiselle tulonhankkimistarkoituksessa aikana, jolloin hän on yhä laillisesti naimisissa alkuperäisen puoliso, niin rikos on vakavampi ja rangaistus on ankara. Kaksiavioinen henkilö, joka pyrkii uudelleen naimisiin, kun hänen edellinen avioero ei ole edes vielä viimeistelty palvelee lievempi rangaistus.

Yhteenveto:

1. kaksinnaiminen käsitellään rikollisuuden ja on termi, jota käytetään oikeudessa.
2. Moniavioisuus on uskonnollinen käytäntö (kuten muslimien).
3. kaksinnaiminen on ottaa kahden avioliittonsa kanssa ylimääräisiä avioliitto tulossa kun ensimmäinen kun avioero ei ole vielä saatu valmiiksi alkuperäisen avioliiton.
4. Moniavioisuus on ottaa monet puolisot samanaikaisesti.
5. kaksinnaiminen yleensä ottaa puolisot tietämättä toistensa 'olemassaolon ja he eivät' t kuuluvat samaan kotitalouteen.