Ero Will ja Trust Will vs Trust

Will ja Trust ovat laillisia asiakirjoja käytetään auttaa levittää ja hallita henkilö 'varoista jäsenen kuolemalla. Yksi voi valita kahden, ja valinta on riippuvainen useista tekijöistä. Will ja Trust eroavat monessa ja tämä artikkeli auttaa henkilöä päättää, kumpi asiakirjojen parhaiten sopii hänen tarpeisiinsa. toimeenpanijan on henkilö, joka hallitsee ihmisen 's Will, kun edunvalvoja hallinnoi (tai hänen) Trust.

Will on perinteinen oikeudellinen asiakirja, jonka avulla voit jakaa oman omaisuuden tiettyyn edunsaaja (tai yritykset kuin tapauksesta riippuen), kun kuolema. Henkilö, jolla on Will voi valita tietyn saaneella erityinen omaisuus '' hänen henkilökohtaista omaisuutta. Esimerkkinä tästä on, jos hyväntekijä haluaa nimetä serkkunsa omistaa tai pitää hänen talo, auto, ja koruja kokoelma jälkeen hän on toimittanut. Hyväntekijä voidaan todeta, että hänen Will ja se on laillinen ja sitova.

A Trust, toisaalta, on järjestely, joiden avulla henkilö hoitaa varallisuuttaan tietyn saaja. Se voi olla joko henkilö tai organisaatio, ja on yleensä käyttää, jos hyväntekijä ei usko, että edunsaaja pystyy käsittelemään luottamus luoja 'omaisuuden. Kun henkilö' kuoleman nimetty henkilö tai toimitsijamiehen sitten järjestää jakelu henkilö 's varat saajalle mukaan luottamus luoja' ohjeita.

Wills ja luottaa käsitellä jakelun henkilön 'varoista eri tavoin. Will on käytävä probate menettelyssä, kun taas Trust doesnt' t tarvetta. Luottamus tekijä voi silti olla elossa ja on määritetty varat siirretään edunvalvoja suorittamisella Trust. Tämä antaa edunvalvojan valvonnassa luottamus luoja 'varat ja tämä sopimus voitti' t muutos kun luoja 'kuoleman. Will julkistetaan sen jälkeen, kun henkilö' kuoleman, kun taas Trust pysyy yksityinen.Will joutuu käymään läpi tuomioistuimen valvonnan käsittelyn riitoja tai velkoja saatavia ja voi kestää useita oikeudenkäynneissä, jotta riita voidaan korjata. A Trust, toisaalta, doesnt 't on automaattinen tuomioistuimen valvontaa käsitellä näitä riitoja johtuu siitä, että varat siirretään automaattisesti edunvalvoja. Tämä antaa oikeudellista valtuutusta edunvalvojalle hallita ja jakaa varat edunsaajille . tämän lisäksi, joka on myös tarvitsee valtakirja varojen hoitaminen kun Trust mahdollistaa edunvalvojan hallita henkilö 'omaisuuden takia laillinen lupa annettu ennen Trust luoja' kuolemasta.

Valmistella perinteinen Will maksaa vähemmän kuin Trust koska se kestää useita tuomioistuinkäsittelyn mutta probate kustannukset voidaan välttää, jos kaikki varat ovat alle luottamus.

johtopäätös:

1. A läpi probate menettelyssä, kun taas luottamus doesn 't.
2. executor on henkilö, joka hallitsee tahtoa, kun henkilö, joka hallitsee luottamus kutsutaan edunvalvoja.
3. erimielisillä tahtoa tarvitsee tuomioistuinten valvontaa, kun taas luottamus antaa automaattisesti laillisia valtuuksia sen edunvalvojan varojen hallinnoijana.