Ero Rayon viskoosiRayon vs Viskoosi

Kangas tai tekstiili on materiaali, joka koostuu lanka tai lanka, jota käytetään vaatteiden, laukkujen, pyyhkeet, peitot, ikkuna sävyjä, ja muut kodin ja teollisuuskäyttöön. Se on valmistettu erilaisista materiaaleista, puuvilla ja silkki yleisin.
Silk on ollut erittäin suosittu kangas, koska se oli ensimmäinen kehitetty Kiinassa, mutta se oli erittäin kallis, niin että ihmiset etsivät halvempaa korvata sitä. Tämä johti kehitystä raionin, jalostetun kangasta, joka alun perin tuotettiin Ranskassa.
Rayon on valmistettu kuitu, joka ei ole luonnollinen eikä keinotekoisia. Vaikka se tulee selluloosasta, jota esiintyy luonnostaan ​​kasveissa, se on käynyt läpi useita kemiallisia prosesseja, ennen kuin se on muuttunut sen nykyisessä muodossa. Sitä kutsutaan Selluloosamuuntokuitu koska se on tehty selluloosa kuidun, jota uudistetaan tai rekonstruoitu.
Se on erittäin imukykyinen kangas ja on helppo värjätä. Se voidaan kutoa tai neuloa tuottaa vaatteita, kuten hameet, paidat ja takit, mutta se oli alun perin kehitetty käytettäväksi tekemiseen kodin sisustamiseen. Se ei 't tekevät hyvin kulumista, vaikka, ja yleensä keltainen iän ja muodostavat pieniä palloja karkea alueilla. On olemassa useita erilaisia ​​viskoosi, nimittäin; polynosic viskoosi, super-imukykyinen viskoosi, Tencel viskoosi, Lyocell, ja viskoosi kanssa palonestoaineita ja mikro-denierin kuituja. yleisimmät raionin ovat korkean märkämoduuli viskoosi ja viskoosia.
Viskoosia on valmistettu viskoosi, orgaanista nestettä, jota käytetään materiaalina tuottamaan viskoosia ja sellofaani. Sitä käytetään myös tehdä taidetta silkki, modaalinen, ja synteettistä samettia. Se on myös käyttötapoja lääketieteen alalla, erityisesti lääketieteellis- työkaluja.
Se on valmistettu liuottamalla puumassaa tai puuvillalintterilevy sooda ja antamalla sen liota ajan jonka jälkeen se murskataan ja vuotiaiden. Sen jälkeen sitä käsitellään rikkihiilellä tuottaa ksantaatti, joka liuotetaan uudelleen pieninä pitoisuuksina natriumhydroksidia ja asetaatti kehruuliuoksen.
Viskoosia tuntuu puuvilla ja näyttää silkki, joka sopii tehdä kevyt vaatetus. Se myös verhot hyvin ja käytetään tehdä verhoja, huonekalujen päälliset, pöytäliinat ja lautasliinat. Se on halpaa, mutta tarvitsee huoltoa, koska se voi helposti rypistyä.

Yhteenveto:1. Rayon on kangas, joka on valmistettu selluloosan kasveista ja läpi useita kemiallisia prosesseja, kun viskoosi on eräänlainen rayon viskoosista valmistettu.
2. Rayon on erittäin imukykyinen ja helppo värjätä samalla viskoosin näyttää silkkiä ja tuntuu puuvilla.
3. Sekä raion ja viskoosi valmistetaan samalla menetelmällä mutta ne eroavat käytetyistä materiaaleista. Vaikka raion voidaan tehdä selluloosaa erilaisia ​​kasveja, viskoosia valmistetaan puumassasta tai puuvillasta Linter.