Ero Sirkat ja GrommetsaSirkkoja? vs läpiviennit '

Kun kangas on leikattu, silmukat ja läpivientikumit tulla apuun. Päätehtävä nämä kaksi asiaa on vahvistaa reikiä nämä kankaat. Se peittää alueen, jossa on reikä, ja se vahvistaa, että alue. Lisäksi kiillotusvahat että alue poistamalla kulumista ja muita lankoja. Siksi silmukat ja läpiviennit ovat yhteisiä kotiäidit ja räätälit yksin. Kukaan muu tuntuu tietää, mitä nämä asiat ovat ja miten niitä käytetään elämässä. Ne palvelevat samaa tarkoitusta, mutta tämä ei tarkoita, että silmukat ja läpivientikumit ovat sama asia. Ihmiset don 't yleensä tiedä eroja näiden kahden ellei niitä paikata kangas, jossa on reikä tai leikkaus. On parasta tietää eroja näiden kahden jotta voit ehkä tietää milloin käyttää niitä tarkoituksenmukaisesti.

Jotkut tärkeimmistä tekijöistä, jotka on otettava huomioon käyttämällä läpiviennin tai reiän ovat tyyppiä ja kankaan paksuus käytetään ja ulottuvuus reikiä. Jos sitä käytetään koristeluun, näkyvyyttä alueella on otettava huomioon. Ottaa nämä tekijät huomioon, voi olla mahdollista määrittää, mitkä niistä käytetään tietyssä tilanteessa.

Silmukat voivat kattaa reikä kankaan avulla laipan reiän ympärille kankaan. Fyysinen ominaisuuksia silmukkaan on, että se on pieni rengas messinkiä. Laippa, joka ympäröi reikä ulottuu tynnyri. Tämä tynnyri sitten sujauttaa reikään. Sitten se nappaa materiaalin levittämällä sitä tai liikkuvan sitä. Tämän prosessin se tekee reiän ympärillä oleva alue vahvempi. Tärkeimmät kankaita silmukat voivat auttaa korjata ovat vaatteet ja käsitöitä. Sirkkoja ovat pienempiä kuin sen serkku, raksin. Reiän myös houkuttelevampi laippa, joka tekee siitä erinomaisen koristeluun.

Läpiviennit toisaalta, ovat aivan kuin silmukat vain suurempia. Koska läpivienti on suurempi versio reiän, sen laippa on myös suurempi läpimitta. Merkitys, se voi olla vahvempi ote verrattuna silmukkaan. Läpivienti on tarkoituksenmukaisempaa teollisiin sovelluksiin. Tämä tarkoittaa, että se on paras teltat, julisteita, ja lippuja. Jos käytetään on raskaampaa, se on parasta käyttää Läpivienti. Eräänlainen läpivientitiiviste kutsutaan 'Tympanoplastia' voidaan myös käyttää kirurgiassa. Se voi auttaa tapauksissa välikorvatulehduksen joka on effuusio.

Silmukoita käytetään pienempiä kankaita ja koristeet, kun läpivienti on paras isompi ja painavampi materiaaleja. Kuitenkin lopulta, nämä kaksi käytetään vahvistamaan reikiä kankaiden ja muiden raskaampia materiaaleja.

YHTEENVETO:1.

Läpiviennit ovat suurempia kuin silmukat.
2.

Grommets käytetään teollisissa sovelluksissa, kun silmukoita käytetään pienempiä kankaita.
3.

Läpiviennit voidaan käyttää myös lääkinnällisiin tarkoituksiin, silmukoiden voi 't.
4.

Laipan tiivisteet on vahvempi kuin silmukat 'tehdä vahvistaminen kankaan vahvempi.
5.