Ero Testosteroni Cypionate ja Testosteroni EnanthateTestosteroni Cypionate vs Testosteroni Enanthate

Testosteroni on steroidi hormoni löytyy nisäkkäillä, matelijat, linnut ja muut selkärankaiset. Se on tärkein sukupuolihormonien ja, samaan aikaan, anabolinen steroidi. Miehillä se on vastuussa kehittäminen miesten lisääntymiskudosten sekä kehittää toisen seksuaalista ominaisuudet kuten lihasten kehittämiseen, karvoituksen jne Testosteroni myös estää osteoporoosia.

Testosteroni cypionate ja enanthate ovat kaupallisia steroideja käytetään kehonrakennus varten lisää lihasten painon. Testosteroni cypionate on Englanti steroidi taas Enanthate on eurooppalainen. Molemmilla on samat toiminnot ja vaikutukset, vaikka tutkimukset sanovat, että cypionate on pidempi vaikutus kuin enanthate. Testosteroni cypionate on rajoitettu sisällä vain Yhdysvalloissa ja siksi enanthate tunnetaan laajalti ja sitä käytetään laajalti ihmisten, koska se on saatavissa jopa yli Yhdysvalloissa

Testosteronienantaatti on hieman nopeampi vapautuminen ja lyhyempi aktiivista elämää kuin cypionate. Tämä perustuu hiilen esteriryhmä. Enanthate on 7-hiili- esterin ketjussa samalla cypionate on 8-hiili esterin ketju. Erityisesti esteri antaa testosteroni sen aktiivinen elinikä. Sen liukoisuus veteen ja öljy riippuu sen esteriryhmä. Enemmän hiiltä esteriryhmä on, sitä enemmän liukoisen öljyn ja vähemmän liukoinen veteen, se muuttuu. Enanthate, jossa on 7-hiili esterin ja 1-hiiliatomin on kevyempi kuin cypionate ja on enemmän testosteronia per gramma.

Testosteroni kun otettu suuria voi aiheuttaa lukuisia haittavaikutuksia. Se voi muuntaa naishormoni estrogeeni maustettu entsyymi; prosessi tunnetaan aromatization. Lopettaa tämä muuntaminen, käyttö luokan maustettujen estäjien on tarpeen estää estrogeenisiä vaikutuksia, kuten: gynekomastia, rasvaa saada, vähärasvaisia ​​erittely, seksuaalisen halukkuuden, kivesten kutistumista ja vedenpidättäjinä. Nesteen kertyminen saattaa aiheuttaa heikentynyt verisuonten yli ajan, koska se nostaa verenpainetta. Kuten ikä, testosteronitasot pienenee mikä johtaa lihasmassan ja voiman, rasvaa saada, ja seksuaalisen halukkuuden puute. Siten testosteronikorvaushoitoa on hyvä ajatus korvata testosteronin menetys erityisesti keski vanhuus- ihmisiä. Testosteroni lisäravinteet iäkkäiden voi hidastaa tai estää Alzheimerin 'tauti ja muut kognitiiviset häiriöt, suojella hermot, uudistua moottori yksikköä, parantaa mielialaa, muistia, ruokahaluttomuus, sukupuoli ajaa, parantaa luun massaa osteoporoosin, ja alentaa mahdollisuus saada sydänkohtauksen tai aivohalvauksia. tämän, on selvää, että testosteronikorvaushoitoa parantaa elämänlaatua mutta varovaisuutta on noudatettava, kun otetaan suurempia määriä, koska sen haittavaikutuksia.

Testosteroni pidetään pohjassa anabolisten / androgeeni steroidi sykliä, koska se on erittäin monipuolinen. Monet testit ovat käytettävissä, onko rasvaa tappio tai lihas voitto on saavutettu. Enanthate on halvempaa kuin cypionate. Monet ihmettelevät, miksi; On kuitenkin olemassa joitakin ajatuksia, että se on, koska testosteronin väkevällä 'T' tai suuri määrä 'T' on edullisempi verrattuna niihin, jotka sisältävät vähemmän 'T.' Lääke aloittelijoille on halpaa joten se on täydellinen valinta niille, jotka haluavat käyttää sitä saavuttamaan kehonrakennus tai urheilullinen tavoitteita. Ottaen huomioon sen sivuvaikutuksia, se on aina tärkeää kuulla ensin terveydenhuollon tarjoaja ennen minkään lääkkeen.

Yhteenveto:

1. Testosteroni cypionate ja enanthate ovat kaupallisia steroideja käytetään kehonrakennus varten lisää lihasten painon.2. Testosteroni cypionate on Englanti steroidi taas Enanthate on eurooppalainen. Molemmilla on samat toiminnot ja vaikutukset.

3. Enanthate on 7-hiili- esterin ketjussa samalla cypionate on 8-hiili esterin ketju.

4. Enanthate, jossa on 7-hiili esterin ja 1-hiiliatomin on kevyempi kuin cypionate joka on enemmän testosteronia per gramma.

5. Testosteroni kun otettu suuria voi aiheuttaa lukuisia sivuvaikutuksia, kuten: gynekomastia, rasvaa saada, vähärasvaisia ​​erittely, seksuaalisen halukkuuden, kivesten kutistumista ja vedenpidättäjinä.

6. Vedenpidättäjinä voi johtaa heikentynyt verisuonten yli ajan, koska se nostaa verenpainetta.

7. Kuten ikä, testosteronitasot laskevan johtaa lihasmassan ja voiman, rasvaa saada, ja seksuaalisen halukkuuden puute. Siten testosteronikorvaushoitoa on hyvä ajatus korvata testosteronin menetys erityisesti keski vanhuus- ihmisiä.