Ero C-vitamiini ja Ester-CC-vitamiini vs Ester-C

C-vitamiini on tarpeen aloittaa kollageenin, noradrenaliinin ja karnitiinin mm. Ainoa ongelma on, että ihmisen keho ei pysty valmistamaan tämän vitamiinin itse. Siksi pidetään olennaisena vitamiini. Sen vuoksi on tarpeen syödä elintarvikkeita runsaasti C-vitamiinia tai ottaa C-vitamiini täydentää, jotta saataisiin sen runsaasti terveyshyötyjä.

Sen liitelomakkeella, C-vitamiini valmistetaan eri tavoin Ester-C ollessa huomattavasti jaettu erilaisia. Ester-C on itse asiassa ei ole sama kuin L-askorbiinihapon (luonnollinen C-vitamiini), koska kalsiumaskorbaatista on tärkein ainesosa. Se vain sisältää joitakin aineenvaihduntatuotteiden vitamiinia Syynä tähän outo yhdistelmä on oletettavasti antaa vipuvaikutus Ester-C yli säännöllisesti C-vitamiinin suhteen hyötyosuuden.

Luonnollinen C-vitamiini on peräisin tuoreita vihanneksia ja lukuisia hedelmälajikkeelle. Tämä vitamiini on tärkeää, koska se auttaa vahvistamaan kehon 's merkittävä puolustuksemme ja torjua vapaita radikaaleja. Ottaa liikaa saanti tämän vitamiinin ei koskaan hälyttävää, koska ei' ole sellaista asiaa kuin yliannostus C-vitamiinia Kuitenkin ihmiset, joilla on ruoansulatuskanavan poikkeavuuksia voi osoittaa myrkyllistä merkkejä C-vitamiinia, mutta vain erittäin suurina annoksina. Kummassakin tapauksessa epänormaalin korkea saanti C-vitamiini tuotteiden sanotaan johtavan ripulia.

Ester-C on selvästi arvokkaampi kuin tavallisen C-vitamiinia, koska se on kaupallisesti valmistaa laboratoriossa. Mutta biologisesti, Ester-C on aivan sama kuin C-vitamiinia, koska se voi antaa samoja etuja ihon korjaus, parantaa visio, ja tautien torjuntaa muutamia. Alunperin Ester-C markkinoitiin että se oli suurempi biosaatavuus kuin säännöllistä C-vitamiinia (kolme tai neljä kertaa suurempi). Tämä tarkoittaa, että yksi on ottaa vain yhden annoksen Ester-C saavuttaa samat tulokset kuin ryhtyy kolme-neljä kapselia C-vitamiinia Tämä vaatimus kuitenkin on kireää, koska useat tutkimukset ovat osoittaneet, että ei todellakaan ole merkittävää eroa hyötyosuuden välillä kahta C-vitamiiniaEräs seikka, joka Ester-C voi olla ylpeä on sen pH puolueettomuus. Ester-C tehtiin olla enemmän neutraali pH verrattuna C-vitamiinia 's lievästi hapanta luonnollinen koostumus.

Yhteenveto:

1. C-vitamiini on luonnollisempaa verrattuna tavaramerkkitermin tai patentoitu Ester-C.
2. C-vitamiini on L-askorbiinihappoa, kun Ester-C on pääasiassa kalsiumaskorbaatista C-vitamiinia suolat.
3. C-vitamiini on enemmän hapan kuin Ester-C
4. C-vitamiini on halvempaa kuin Ester-C.