Ero hyviä ja huonoja WeedHyvä vs Bad Weed

Onko todella hyvää ruohoa, ja jos kyllä, miten voidaan erottaa rikkaruohon pahasta rikkakasvien? On selvää, ruoho on paremmin tunnettu sen huonoja puolia, ei niinkään sen monia lääkkeitä etuja, ja jopa sen käyttöä yrtti. Lukuisat tieteelliset tutkimukset ovat osoittaneet, että marihuana on monia terveydellisiä etuja, jos sitä käytetään oikein, ja ainoastaan ​​näitä vaivoja.

fyysinen tunnistaminen

Rikkaruohon on erilaisia ​​fyysisiä ominaisuuksia, että voit helposti tunnistaa. Tehtaalla on karvat, jotka ovat oranssi, tai tarkemmin punertava, ja on hieman tahmea. Silmut ovat värillisiä (ei vihreä), ja täynnä pieniä valkoisia kiteitä. Se on vahva tuoksu, ja yleensä voidaan haisi useammasta jalka pois jos sisältävä pussi avataan. Koska kasvi on hyvin tiheä, ja silmut ovat ehjät, rikkakasvien on revitään varret.

Mitä huonoja rikkakasvien, voit helposti tunnistaa sen nämä fyysiset ominaisuudet: Se on erittäin kuiva ja hutera. Rikkakasvien ei tarvitse olla rikki niin paljon, koska se 'on hyvin väljä. Siemenet ovat helposti palavia kun kosketukseen liekin. Kuten hyvin, Suhteen sen vaikutuksia, huono rikkakasvien sinut korkealla vain kymmenen kaksikymmentä minuuttia, ja se aiheuttaa vainoharhaisuus seuraa päänsärky.Kemialliset ominaisuudet kehossa

Lääketieteellisessä piireissä, se on laajalti hyväksytty, että marihuanan käytön ei johda pitkäaikaiseen sydän- vaivoja ihmisille, jotka ovat normaaleja. Se sanoi kuitenkin, se 's syytä huomata, että tupakointi marihuana, usein suurina määrinä aiheuttaa muutoksia sydämen ja verenkierron. Tämä on tyypillistä stressiä, joka saattaa pahentaa mitään verisuonitaudeista, jotka olivat ennestään. Sairaudet kuten sepelvaltimotauti ja verenpainetauti, erityisesti, on vielä pahempi.

Marihuanan käytön havaittiin toimia yhdyskäytävänä lääkkeen muita vahvempi, riippuvuutta aiheuttavien huumeiden. Itse asiassa tutkimukset osoittavat, että hyvin tiukat säännöt käyttöä vastaan ​​marihuanan ovat suurin yksittäinen tekijä, joka työntää väärinkäyttäjät kohti kovemmin huumeiden, kuten heroiinin ja kokaiinin. Tutkimukset todellakin osoitti, että kun marihuanan käyttö oli osittain laillistettiin Alankomaissa vuonna 1970 's, käyttö kovempaa huumeet kuten kokaiini ja heroiini merkittävästi vähentynyt, vaikka huomattava kasvu marihuanan käytön.

Yhteenveto:
Rikkaruohon on tahmea hiuksia ja vahva tuoksu, kun taas paha rikkakasvien on kuiva varret ovat löysät ja helppo murtaa.
Hyvä ruoho on erittäin tiheä, ja siemenet eivät ole helposti poistettavissa; kun taas huono rikkakasvien on hutera varret ja siemenet on helppo poistaa.