Ero Huumeet ja alkoholiHuumeet vs Alkoholi

Huumeet ja alkoholi ovat aina väärässä, tuhoajia ihmishenkiä. Kuitenkin heilläkin eroja käytössä että jos weren 't väärin, olisi erittäin hyödyllistä kehon. Huumeet ja alkoholi ovat todella lääkkeitä käytetään muotoja antiseptiset tai sairauksien hoitoon. Kuitenkin koska väärinkäyttöä siten, että ihmiset käyttävät näitä aineet, ne ovat aina leimataan elämän tuhoajia.

Otetaan esimerkiksi alkoholin. Se on hydroksyyliryhmä, joka voidaan käyttää antiseptistä. On olemassa monia erilaisia ​​alkoholin ja on eri käyttötarkoituksia varten kullekin. On alkoholit tunnetaan isopropyyli, metanoli ja etanoli, joita voidaan käyttää, kuten antiseptiset aineet. Metanoli ja etanoli voidaan käyttää myös polttoaineena, mikä on erittäin hyödyllistä päivittäiseen kotitalouden toimintaa henkilöiden elämään. Näitä alkoholeja voidaan myös käyttää liuottimina lääkkeet ja tehdä hajuvesiä haise. Etanoli on suosituin alkoholia, koska sitä käytetään juomien. Lisäksi nämä juomat alkoholit ovat niitä yleensä liittyy väärinkäyttöä.

Drugs, toisaalta, on hyvin laaja käsite. Tärkein määritelmä huumeita on aine, että kun otetaan elin muuttavat sen normaaliin toimintaan. Sitä käytetään myös hyvinvoinnin henkilön. Se voi tarkoittaa lääkeainetta, joka auttaa hoitamaan tai välttämään sairauksia ja muita vaivoja. Kuitenkin lääkkeet tulisi määräävän lääkärin ennen käyttöä. On myös lääkkeitä, joita käytetään hauskanpidon vuoksi, tai parantaa hyviä kokemuksia. Tällaiset lääkkeet on monia kieltoja ja määräyksiä, koska ne saattavat osoittautua epämiellyttävää, kun väärin.

Alkoholi on tarkoitus olla hyötyä keholle hiiva haudutettua ja rypäleet viinin. Se on hedelmät, jyvät, ja hiilihydraatteja, jotka saattavat olla elimistölle hyödyllisiä. Kuitenkin lääkkeet voivat olla erittäin vahva ja riippuvuutta. Se voi syöttää keskushermostoon kuin masennuslääke. Siksi monet ihmiset saavat humalassa juominen juoman muodossa alkoholi, etanoli. Lähes kaikki nuoret ja aikuiset, jotka juovat, on aikomus saada humalassa, joka on, jos väärinkäyttö tulee. Kun yksi saa humalassa, yksi taipumus menettää asianmukaisen tuomion pienempi estoja ja jopa luoda eräänlainen euforinen tunne henkilön juominen .

Sekä alkoholi ja huumeet ovat elimistölle hyödyllisiä, mutta ne voivat olla haitallisia henkilökohtaiseen terveyteen, kun väärin. Lääkkeet, jotka ovat alentavia ja pahoinpidellään voi aiheuttaa henkilö alentaa hänen nopeuden ja todennäköisesti menettää keskittyä ja huomiota. Lääkkeet on otettava elin ja tämä on normaalia, mutta kun väärin, saattaa johtaa elinten vajaatoimintaan. Lääkkeet tulee ottaa varovaisesti eikä väärin, minkä vuoksi reseptiä ovat erittäin tärkeitä.YHTEENVETO:

1.

Alkoholeja voidaan käyttää iholla ja päivittäiseen toimintaan henkilön, kuten käyttäen sitä kaasua, kun taas lääkkeet ovat lääkkeitä, jotka tavallisesti nautitaan asianmukaista reseptiä.
2.

Etanoli on alkoholia nautitaan, kun taas lääkkeet ovat lääkkeitä, jotka kun otetaan voi muuttaa normaalin elimistön toimintaan.
3.