Ero ravitsemusterapeutin ja Ravitsemusterapeutti 'Dietitian' vs 'Ravitsemusterapeutti'

Aika oli kun me ei tehnyt 't välitä mitä söimme. Teini emme olleet liian huolissaan ruoan että otamme järjestelmiimme. Vasta meistä tulee aikuisia meillä alkaa varoa ruokaa, syömme.

Näin on erityisesti silloin, kun alkaa kokea lääketieteellisiä ongelmia, koska väärä ruokavalio. Liikalihavuus on hyvin yleinen tänään voi tulla aiheuttaa vakavia sairauksia. Tämän vuoksi jotkut ihmiset etsivät pois apua dietitians ja ravitsemusterapeutit auttaa heitä tulla terveeksi kautta oikea ruokavalio.

'Ravitsemusterapeutin'
Ravitsemusterapeutit ovat ravitsemus ja ruoka asiantuntijat, jotka kannustivat ruokailutottumuksiin ollakseen terve. Ne ovat mukana tutkimus-, kehitys-, ja elintarvikkeiden valmistuksessa, jotka voivat tarjota paras ravintoarvo potilaille ja muille henkilöille.
Ne yleensä viettävät tietyn ajan harjoittelijoita at lääketieteen laitoksen tai sairaalaan ja apua suunnitteluun ja ruoanvalmistuksessa potilaille. Ne, jotka tarvitsevat erityisruokavaliota voidaan neuvonut dietitians siitä, mikä ruoka on heille parasta.
Ne on rekisteröity ja akkreditoitu kansallinen hallitus, kun he ovat läpäisseet koulutus- ja ammatilliset vaatimukset. Ne toimivat konsultteina jotka tarjoavat ravitsemustietoutta muille terveydenhuollon tarjoajat. Jotkut toimivat myös muissa toimielimissä edellyttävät hänen asiantuntemuksensa.'Ravitsemusterapeutti'
Ravitsemusterapeutit ovat yksilöitä, jotka toimivat ravitsemus neuvonantajia. Ei ole pätevyys ihmisille, jotka haluavat tulla ravitsemusterapeutit, mutta astetta ravintoa niille, jotka haluavat olla muodollista koulutusta.
Heidän tietonsa ravinnon ja ruokavalion tulee yleensä heidän henkilökohtaisia ​​kokemuksia terveyden ja ravitsemuksen. Ne, jotka ovat mukana urheilu ja kunto voi tulla ravitsemusasiantuntijat ja neuvoa yksilöiden että oikea tapa parantaa suorituskykyä ja oppia oikea tapa menettää tai lihoa.

Kuntokeskukset ja liikuntapaikkoja työllistävät yleensä ravitsemusterapeutit opettaa asiakkaille miten lisätä lihasmassaa, miten laihtua, ja mitä elintarvikkeita syödä saavuttaa oikea kuva, että he haluavat. Ravitsemusterapeutit palvelemaan yksilöiden ja ovat alttiita harjoittaa vaihtoehtoisia lähestymistapoja terveyden ja ravitsemuksen.
Riippuen sinun tarvitsee, voit valita palkata ravitsemusterapeutin tai ravitsemusterapeutin. Jos sinulla ei ole mitään lääketieteellisiä ongelmia ja sinun tarvitsee vain saavuttaa terveen kehon oikealla ruokavaliolla, niin ravitsemusterapeutin tekee. Mutta jos olet kärsivät sairaudesta ja tarvitaan erityinen ruokavalio, se on parasta kuulla ravitsemusterapeutin.

Yhteenveto:
1. Dietitians ovat elintarvikkeiden ja ravitsemuksen asiantuntijoita samalla ravitsemusasiantuntijat ovat ne, jotka toimivat ravitsemus neuvonantajia.
2. Dietitians yleensä astetta, ovat akkreditoitu ja rekisteröity kansallinen hallitus taas ravitsemusterapeutit saattaa olla tutkinto tai akkreditoidaan tahansa aluksella.
3. Dietitians saavat tietonsa koulutuksestaan ​​vaikka useimmat ravitsemusterapeutit saavat tietoa kokemuksesta.
4. Dietitians toimivat yleensä sairaaloissa ja muissa lääketieteellisissä laitoksissa taas ravitsemusterapeutit työskentelevät yleensä kuntosaleilla ja liikuntapaikkoja.