Ero Maito ja Jogurtti



Maito vs Jogurtti

On olemassa monia erityyppisiä jogurtti ja maito kuin vähärasvainen maito ja vähärasvaiset jogurtti mutta yleisesti ottaen maito on vain yksi monista osista löytyy jogurtti. Se on itse asiassa erittäin helppo erottaa toisistaan ​​maito ja jogurtti. Vaikka molemmat pidetään maitotuotteita, voidaan heti todeta, että jogurtti ei ole maitoa, ja päinvastoin. Perustuen ulkonäkö ja johdonmukaisuus, maito on enemmän vetistä, kun jogurtti on paljon paksumpi.

Siellä on paljon henkilöitä, jotka kehittäneet vastenmielisyys maitoa, koska on laktoosi-intoleranssi. Tämän, niistä tulee eräänlainen 'allerginen' maidon, kun he juovat yksi. Niinpä nämä henkilöt nyt tyytyä jogurtti. He eivät enää tarvitse huolehtia proteiinin allergioita eikä millekään suvaitsemattomuuden jos he valitsivat jogurtti yli maitoa.

Osalta ruoansulatusta, jogurtti on todella terveellisempiä meijerituotteen verrattuna maitoa, koska se on pilkottu helpommin ja nopeammin elimistöön. Tämä saavutetaan avulla jogurtti 's erityinen viljelyprosessi. Viljelmä mekanismi keinotekoisesti luo entsyymin laktaasin. Tämä entsyymi on sanottu olevan niitä puuttuu keskuudessa laktoosi-intoleranssi yksilöitä. Toinen ei niin kuullut entsyymi, beeta-galaktosidaasi on myös luotu viljelyprosessin. Tämä auttaa parempaan imevää laktoosi, joka on käytännössä hyödyllinen niille, jotka ovat laktoosi-intoleranssi.

Loput bakteerien entsyymien johtuvat kulttuurin pystyvät hajottamaan kaseiini, maitoproteiini, mikä tekee jogurtti vähemmän allergiaa. Lactobacillus- ovat tarkempia ryhmä paksusuolen ystävälliset bakteerit, joka on yleensä täydennettyjä jogurtti tuotteita. Nämä hyvät bakteerit vähentävät merkittävästi riskiä paksusuolen syövän ja säilyttää hyvä eheys suolistossa.

Päinvastoin, laktoosi on yleensä heikompi jogurtti kuin puhdasta maitoa. Vaikka tämä voi olla totta kaikissa tapauksissa, koska joitakin jogurtti merkit tehdä erityisiä jogurtti kaavoja tehostetun arvo laktoosia, useimmat jogurtit on jo tyhjentynyt suuren osan laktoosia koska tämä sokeri on läpikäynyt muuntamisesta galaktoosia ja glukoosia. Tämä on myös yksi niistä syistä, miksi jogurtti on helposti sulava elintarvike. Tämä tarkoittaa, on vähemmän riskiä mahalaukun tai mahavaivat jopa laktoosi-intoleranssi yksilöitä.



1. Jogurtti on paksumpi, kun maito on enemmän vetistä.

2. Jogurtti on helpommin ymmärrettäviä meijerituotteen verrattuna maitoon.

3. Jogurtti on yleensä vähemmän laktoosia kuin puhdasta maitoa.

4. Jogurtti on edullisempaa entsyymejä ja aktiivista bakteerit, jotka auttavat elimistöä tervehtynyt.