Ero Maito Allergia ja Laktoosi-intoleranssiMaito Allergia Vs Laktoosi-intoleranssi

Maitoallergia ja laktoosi-intoleranssi ovat kaksi eri käsitteitä, mutta ovat edelleen sijoitettu niin paljon sekaannusta. Monet ihmiset ovat ottaa kova aika erottaa toisistaan, vaikka kaksi ehtoa on vähän tai vähemmän yhteisiä piirteitä.

Tilastollisesti ottaen, on havaittu, että noin 1-7% prosenttia kaikista lapsista maailmassa kokea muoto allergia kohti maitoa. Maito allergia tai maitoa herkkyys on harmillista vastaus immuunijärjestelmän vastauksena saanti proteiinien maidossa tai maitotuotteita. Nämä proteiinit voivat olla joko heraproteiini tai kaseiinia. Joissakin tapauksissa uhri voi olla allergisia molempia proteiineja.

Kun saanti tällaisten, uhri joka on allerginen maidolle yhtäkkiä kehittää nokkosihottuma. Paljon vakavampi tapaukset päätyvät joitakin muutoksia hengitys. Pahimmassa tilanteessa kuitenkin on eteneminen anafylaktinen sokki.

Vaikka se ei ole tavallista, että ihmiset ovat täysin allergia maitoa, on paljon enemmän tapauksia, joissa henkilö kehittyy muoto herkkyys tällaisia. Tämä erityisesti herkkyys johtaa ihottumaa ja mahalaukun häiriöitä. Jos nauttiminen maitotuotteiden ei keskeytetä, uhri kehittyy krooninen keuhkosairaus ongelmia ja niillä on pienempi taipumus imeä ravinteita. Luonteesta johtuen tämän ehdon, maito allergiat voidaan puuttua parhaiten välttäminen itse maidosta.

Toisaalta, laktoosi-intoleranssi on täysin eri tarina. Voit Monien yllätykseksi, että suurin osa maailman ihmisistä todella osittain laktoosi-intoleranssi, vaikka taso intoleranssi ei ole niin merkittävä kliinisesti pitää laktoosi-intoleranssi.Ongelmana tässä ehto on laktoosi maidossa. Se on eräänlainen sokeri, joka voidaan pilkottu avulla luonnossa esiintyvän entsyymin kehossa laktaasin. Ongelmana monet ihmiset on niillä muutamia tarjonta tämän entsyymin. Tämän seurauksena he voinut 't ottaa niin paljon laktoosia tai ne päätyvät heissä on ruoansulatushäiriöt. Vatsan turvotus johtuu liian paljon kaasua muodostumista mahassa tapahtuu, kun laktoosi ei ole tosiasiallisesti pilkottu. Lisäksi ikääntyminen vaikuttaa lasku tasojen laktaasin kehossa. Kun ihmiset vanhenevat, ne vähenevät suvaitsevainen laktoosin saanti maidosta.

Toisin kuin maito allergiat, laktoosi-intoleranssi on lievempi, usein ei-hengenvaarallinen tila. Sen lisäksi välttää maitotuotteita, voidaan käsitellä laktoosi-intoleranssi yksinkertaisesti ottamalla keinotekoisessa laktaasin entsyymejä ruokavalion täydentämistä.

1.

Maito allergia on eräänlainen herkkyys maitoproteiinien taas laktoosi-intoleranssi on eräänlaista herkkyys maidon sokereita.
2.